Elif: Η Ζουλιντέ κατηγορεί την Ελίφ για την κατάσταση του Σαφάκ

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 10/8

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Η Ζουλιντέ κατηγορεί την Ελίφ για την κατάσταση του Σαφάκ

Oι εξελίξεις για την Elif αναμένεται να είναι έντονες για το επεισόδιο της Τετάρτης 10/8, παρά το γεγονός, που τα νούμερα δεν είναι τα επιθυμητά βάσει σεναρίου. Αφού ωστόσο είδαμε τον Σαφάκ να είναι αναίσθητος και τη Λεμάν και τη Ζουλιντέ να έχουν μια σύντομη διαμάχη, η πρώτη παραμένει θυμωμένη με τη Ζουλιντέ επειδή δεν είπε την αλήθεια στην αστυνομία....

Όσα θα δούμε στην Εlif την Τετάρτη 10/8

Ο Σαφάκ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε. Τώρα δύο γυναίκες στη ζωή του, η γυναίκα του και η μητέρα του, πρόκειται να επιλέξουν μεταξύ τους για να μείνουν μαζί του. Φυσικά, η Λεμάν καταπιέζει τη Ζουλιντέ και την κατηγορεί που πλήγωσε έτσι τον Σαφάκ.

Η Ζουλιντέ είναι απελπισμένη, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνει σιωπηλή και να φροντίσει τον αγαπημένο της γιο, ο οποίος δεν μιλάει από το σοκ, μετά από όλα όσα συνέβησαν. Αλλά ευτυχώς, ο Σαφάκ κατανοεί τη γυναίκα του, σε αντίθεση με τη μητέρα του, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Η Μελέκ βλέπει ένα φως ελπίδας για να βγει από τη φυλακή, αλλά αυτό το φως δεν τελειώνει το σκοτάδι της, όταν οι δύο αγαπημένες της φίλες μένουν στη φυλακή.

Zoulinte - Elif

Ο Κερέμ στενοχωριέται και ζηλεύει όταν βλέπει την Ασλί με τον Μαχίρ. Ενώ η Ασλί ελπίζει να ξανασμίξει με τον Κερέμ, μετά από μια κλήση που λαμβάνει από αυτόν, ο Κερέμ κάνει το αντίθετο και εκπλήσσει την Ασλί με μια απροσδόκητη κίνηση. Τώρα η κοπέλα πρέπει να πάρει μια απόφαση, πιθανώς ανάμεσα στον έρωτά της και την περηφάνια της.

Ο Κερέμ και η Ασλί, θα ενωθούν ξανά με τη δύναμη της αγάπης τους ή θα χωριστούν και θα παρασυρθούν από τα λιγότερο ευνοϊκά ανθρώπινα συναισθήματά τους, όπως η περηφάνια και η ζήλια;

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Elif φινάλε σειράς

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS