Elif: Κιγιμέτ και Φιντάν ετοιμάζονται να σκοτώσουν την Μελέκ

Όσα πρόκειται να δούμε την Παρασκευή 12/8

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Κιγιμέτ και Φιντάν ετοιμάζονται να σκοτώσουν την Μελέκ

Τα επεισόδια της Elif εξακολουθούν να προβάλλονται καθημερινά και έτσι την Παρασκευή 12/8 αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά καταιγιστικές οι εξελίξεις. Αφού λοιπόν είδαμε την Ελίφ να έρχεται κοντά στον Κερέμ και να του λέει μια ιστορία για την υπερηφάνεια. Ο Κερέμ λυπήθηκε αλλά δεν έκανε τίποτα και δεν θέλει καν να μιλήσει γι’ αυτό..

Οι εξελίξεις στην Εlif για την Παρασκευή 12/8

Η Φιντάν καλεί την Κιγιμέτ και υπερβάλλει στις πληροφορίες που έχει μάθει. Η Κιγιμέτ είναι ανικανοποίητη. Εκείνη την ώρα, η Μελέκ μιλάει με άλλες συγκρατούμενες και τους λέει ότι η δικηγόρος της θα υποβάλλει έφεση για να τη βγάλει από τη φυλακή.

Η Νεσρίν ακούει τη συζήτησή τους. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, η Κιγιμέτ πηγαίνει να δει τη Φιντάν. Σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μελέκ. Η Νουρτέν, μια κρατούμενη, αρρωσταίνει. Η Μελέκ θέλει να τη βοηθήσει, αλλά η Νουρτέν φοβάται τη Φιντάν. Η Μελέκ αγνοεί τη Φιντάν και της φέρνει σιρόπι για τον βήχα. Στην έπαυλη, ο Κερέμ θυμάται τη συνομιλία του με την Ασλί.

Μελέκ - Φυλακή

Η Χουμεϊρά έρχεται και προσπαθεί να του μιλήσει. Για να φανεί δυνατός, σηκώνεται και ετοιμάζει τη βαλίτσα του για το επαγγελματικό του ταξίδι. Ο Μαχίρ έρχεται για να πάρει τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να μιλήσει με την Ασλί. Εκείνη, για να φανεί αποφασισμένη, σηκώνεται όρθια και ετοιμάζει την τσάντα της για το επαγγελματικό ταξίδι. Ο Ακίν έρχεται για να πάρει την Μπιρτσε, τη Φιλίζ και την Ασλί.

Στο ξενοδοχείο, η Ασλί και ο Κερέμ έρχονται αντιμέτωποι. Προσπαθούν να μην κοιτάζει ο ένας τον άλλο αλλά σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, ο Κερέμ αποκτά το θάρρος του και προσπαθεί να μιλήσει στην Ασλί. Στην έπαυλη, η Ελίφ μένει με τη Γκιουλσούμ, τη Ματσιντέ και την Κιγιμέτ.

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Elif φινάλε σειράς

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS