«Η δική μας οικογένεια»: Η νέα σειρά του OPEN έρχεται για να κατακτήσει τα απογεύματά μας

Πολλά υποσχόμενο, με ''βαριά'' ονόματα του χώρου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Η δική μας οικογένεια»: Η νέα σειρά του OPEN έρχεται για να κατακτήσει τα απογεύματά μας

Από βδομάδα σε βδομάδα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ένα πίσω από το άλλο τα νέα σήριαλ της σεζόν, αλλά παλιά με μεγάλη επιτυχία και άλλα καινούργια αλλά πολλά υποσχόμενα. Ένα από αυτά θα είναι και η νέα σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια», που θα είναι το τρίτο προιόν μυθοπλασίας που προετοιμάζει για τη φετινή σεζόν το κανάλι της Παιανίας.

Το OPEN, όπως και η πλειοψηφία των τηλεοπτικών καναλιών επενδύει και φέτος στις σειρές, αφού φαίνεται πως είναι πρώτες στην προτίμηση του κοινού. Έτσι θα προβληθούν επίσης το «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, αλλά και τον «Έρωτα φυγά», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το «Η δική μας οικογένεια» του OPEN

Η νέα σειρά του OPEN λοιπόν πρόκειται περί κωμωδίας και την υπογράφει σκηνοθετικά ο Βασίλης Θωμόπουλος και σεναριακά ο Άγγελος Χασάπογλου. Τα κεντρικά πρόσωπα της πλοκής είναι δύο παιδικοί φίλοι που έχουν κόλλημα με τους αγώνες moto cross. Ένα ατύχημα όμως γίνεται αφορμή για να στραφούν επαγγελματικά προς την μεγάλη τους αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο ένας πρωταγωνιστής θα είναι εργένης και ο άλλος οικογενειάρχης, αλλά δυστυχώς ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του πεθαίνουν σε ατύχημα και έτσι ο εργένης τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Μάριος Αθανασίου, θα κληθεί να αναλάβει τα τρία παιδιά του παιδικού του φίλου.

Ποιους θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους;

To οριστικό καστ θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής ακούγεται η Ελένη Βαίτσου στο ρόλο της δημοσιογράφου και ο Απόστολος Γκλέτσος σε ρόλο-έκπληξη. Από τις βασικές ηρωίδες θα είναι επίσης η Υρώ Μανέ η Ελένη Κρίτα και η Χριστίνα Τσάφου. Σε πρωταγωνιστικούς επίσης ρόλους θα δούμε τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Ρένο Ρώτα, ενώ χαρακτηριστικούς ρόλους θα παίξουν και τα τέσσερα παιδιά της «Δικής μας οικογένειας».