10 χρόνια και συνεχίζουν γεμάτοι επιτυχία - Στον αέρα το trailer του νέου κύκλου Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
10 χρόνια και συνεχίζουν γεμάτοι επιτυχία - Στον αέρα το trailer του νέου κύκλου Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Η στιγμή που δικαιολογημένα περιμέναμε οι περισσότεροι έφτασε μιας και την Πέμπτη 18/8 βγήκε στον αέρα του Alpha, το trailer του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (δείτε εδώ το μεγάλο spoiler για αυτή τη σεζόν), και από τα πλάνα του, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ακόμη μία σεζόν γεμάτη γέλιο, ατάκες, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και ηθοποιούς που έχουν γράψει ιστορία!

Στον αέρα το trailer του Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα, και ο Ηλίας Κανάτης, οι άνθρωποί μας τόσα χρόνια, θα μας χαρίσουν και πάλι απλόχερα το χαμόγελό τους. Φυσικά στα πόδια τους θα μπλεχτούν κι άλλοι που θα φέρουν για άλλη μια φορά τη Μουρμούρα στη ζωή τους!

Αλλάζει ταμείο χρηματοδότησης - Το τεράστιο ποσό που πιστοποιήθηκε για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» φαίνεται ότι θα την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας για πολύ καιρό ακόμα, αφού βρισκόμαστε ήδη στην 9η σεζόν και έπεται συνέχεια. Οι τηλεθεατές έχουν δεθεί με την παραγωγή του Alpha και παρά την παρατεταμένη διάρκειά της ο κόσμος δε φαίνεται να την απορρίπτει. Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το ύψος της χρηματοδότησης, που θα δώσει το ΕΚΟΜΕ(Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς.

Ήδη ακόμα δεν τέλειωσε η σεζόν και η πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αρχίσει τα spoilers για τη 10η σεζόν. Η Κλέλια Ρενέση μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει και φωτογραφικό υλικό στο προφίλ της στο instagram με μικρά spoils για το τι θα δούμε του χρόνου στην Μουρμούρα που κλείνει 10 χρόνια προβολής.

Στο ταμείο του ΕΚΟΜΕ η τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» (σεζόν 8), της εταιρείας Green Pixel Productions. Το ΕΚΟΜΕ πιστοποίησε την ολοκλήρωση γυρισμάτων της σειράς και το ποσό της επιχορήγησης καθορίστηκε στα 799.639,58 ευρώ. Το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών ανερχόταν στο 1.999.098,95 ευρώ.

πηγή: Εφημερίδα το «Παρόν»