Άπιστος: H καθυστερημένη "συγγνώμη" και το πισωγύρισμα του Βολκάν στην Ασιγιά

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (19/8) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος: H καθυστερημένη

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος» έχει "κεντρίσει" το ενδιαφέρον στους πιστούς τηλεθεατές καθώς η πλοκή έχει αρκετό εδνιαφέρον (δείτε εδώ super αποκλειστικό). Σε ένα ακόμη επεισόδιο λοιπόν οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (19/8) στον Άπιστο

Επεισόδιο 72. Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και παραδέχεται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη, καθώς και τα λάθη που έκανε και στους δύο γάμους του. ‘Όμως για την Ασιγιά αυτή η συγγνώμη έρχεται πολύ καθυστερημένα και δεν αρκεί για να την κάνει να αλλάξει στάση απέναντί του. Η Ντερίν συνεχίζει να υποφέρει από τις εμμονές και τους εφιάλτες της.

Επεισόδιο 73. Τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμα φορά στη ζωή της Ασιγιά, όταν το παρελθόν της χτυπά κυριολεκτικά την πόρτα. Ένα κεφάλαιο που πίστευε ότι είχε κλείσει για τα καλά, ανοίγει και πάλι και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές.

Η Ντερίν ζητά τη βοήθεια της μητέρας της για να κρατήσει ζωντανό το γάμο της με τον Βολκάν. Εκείνη όμως δεν είναι σίγουρη ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει, αφού ο Βολκάν δείχνει με κάθε τρόπο πως η καρδιά του δεν θα ανήκει ποτέ ολοκληρωτικά στην Ντερίν.

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, «Άπιστος»

Επεισόδιο 74.

Ο Βολκάν ξεκαθαρίζει στην Ντερίν ότι είναι μαζί της μονάχα μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο μωρό τους, και πως ο γάμος τους έχει πάψει να είναι ευτυχισμένος εδώ και πολύ καιρό. Εν τω μεταξύ, η μυστηριώδης γυναίκα που επισκέφτηκε την Ασιγιά, της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της οικογένειάς της.

Επεισόδιο 75. Η Ντερίν κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά, σκοπεύοντας να το χρησιμοποιήσει, όπως πάντα, για να την πληγώσει. Τα γενέθλια του Αλί πλησιάζουν, και το παιδί θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Κάτι που είναι δύσκολο για την Ντερίν να αποδεχθεί.

Επεισόδιο 76. Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη αποκάλυψη. Όμως αυτή τη φορά η Ασιγιά αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό που κρύβει τόσο καιρό η Ντερίν από τον Βολκάν