Η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού χωρίς τη Σκορδά - Σύσσωμη η νέα ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

Έχει και μια αμηχανία...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού χωρίς τη Σκορδά - Σύσσωμη η νέα ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

H νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και πλέον άτομα, που εργάζονται ανεξαιρέτως στα κανάλια έχουν επιστρέψει στη βάση τους και βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις και συζητήσεις.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, που έχει ως μπροστάρη στην παρουσίαση τον Γιώργο Λιάγκα, όσο να ναι υπάρχει μια αγωνία για το πως θα ανταποκριθεί μετά την ηχηρή απουσία της Φαίης Σκορδά. Για το λόγο αυτό, τόσο από τον ίδιο όσο και από τη μεριά του σταθμού δε θέλουν να ξεφύγει τίποτα και έτσι η νέα ομάδα ξεκίνησε από την Τετάρτη 24/8 κιόλας συσκέψη.

Το βίντεο δημοσίευσε στο instagram ο ίδιος ο Γιώργος, περικυκλωμένος από νέους και παλιούς συνεργάτες, χωρίς ωστόσο να έχει όλα τα πρόσωπα, ακόμα και αυτά, που ''έφαγε'' από τη Φαίη.

Η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού

«Loading!!».

Πρόδωσαν το όνομά της στον αέρα του Καλοκαίρι Μαζί - Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 για τον ΣΚΑΙ.

Το πρωί της Τρίτης 9/8, ωστόσο, η εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" με παρουσιαστές τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πρόδωσε την γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κι αυτή είναι η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της ίδια και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, είπε κλείνοντας: "Η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα", επιβεβαιώνοντας έτσι τις ήδη υπάρχουσες φήμες.