Μπέτυ Μαγγίρα: Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Δείτε την ημερομηνία και την ομάδα της για φέτος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες στην τηλεόραση, αφού η μία εκπομπή μετά την άλλη κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν. Την αρχή έκαναν οι ενημερωτικές εκπομπές και την σκυτάλη παίρνουν οι ψυχαγωγικές με την Μπέτυ Μαγγίρα να είναι από τους πρώτους, που θα δούμε στον αέρα. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω την ημερομηνία της πρεμιέρας του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», αλλά και την ομάδα της για τη φετινή χρονιά.

Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, αφού απόλαυσε τις διακοπές της όλο το καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, ενώ κατά την επιστροφή της στρώθηκε στη δουλειά και γύρισε το πρώτο βίντεο για την εκπομπή στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει με την ψυχή της γνωστό χιτ της Ελένης Φουρέιρα.

Αυτά θα δούμε από 29 Αυγούστου στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Η Μπέτυ Μαγγίρα λοιπόν επιστρέφει στις 29 Αυγούστου στις 09:50 μαζί με την παρέα της στα πλατό του OPEN, προκειμένου να μας κρατήσουν συντροφιά, να μας πληροφορήσουν, αλλά και να κάνουν τις γνωστές τους πλάκες. Στο πλάι της θα έχει τους Δημήτρη Μακαλιά και Μαρία Αντωνά , τον Δημήτρη Σαράντο, αλλά και την Αντζελίνα Τίκη.

Αυτές είναι οι δυο νέες προσθήκες στην ομάδα της

Το κανάλι του OPEN ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και τη "μάχη" των τηλεοπτικών σταθμών, φέρνοντας στο προσκήνιο την εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, που θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, κρατώντας τα νούμερα υψηλά.

Την Τρίτη 16/8, λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της τηλεοπτικής αυτής παρέας, σε συνδυασμό με πληθώρα φωτογραφιών από τα παρασκήνια αυτού, ενημερώνοντας πως η πρεμιέρα αναμένεται στις 29/8. Έχουν γίνει, μάλιστα, και μερικές προσθήκες στα μέλη της εκπομπής, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Νίκο Καρβέλα να φέρνουν νέο αέρα.

«Σεσημασμένοι και επικίνδυνοι... Η Μπέττυ τους μάζεψε όλους και έρχεται πρωινιάτικα στο νέο πρόγραμμα του OPEN», έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού μέσω του Instagram.