''Ξεκινήσαμε προπόνηση...'' - To πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα»

Υπόσχεται χαμόγελο, γέλιο, χιούμορ και αξιοπρέπεια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξεκινήσαμε προπόνηση...'' - To πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα»

Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές η μία πίσω από την άλλη ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα αυτές τις μέρες και οι ανακοινώσεις από τα κανάλια, αλλά και από τους παρουσιαστές δίνουν και παίρνουν. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη, που ετοιμάζεται σύντομα να κάνει την νέα αρχή για τη σεζόν, ανάρτησε το πρώτο της μήνυμα, υποσχόμενη πολλά προς το τηλεοπτικό κοινό του Mega Καλημέρα.

Μετά από ένα πολύ ξεκούραστο καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και την κορούλα της η παρουσιάστρια επέστρεψε με ακμαίο ηθικό και ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά να κατακτήσει την πρωινή ζώνη του MEGA και όχι μόνο. Βέβαια μπορεί να γύρισε, ωστόσο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που αναρτά αναπολεί ακόμα τις διακοπές και είναι λογικό.

Η πρώτη ανάρτηση της Μελέτη για την έναρξη του Mega Καλημέρα

Γράφει λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια:

«Ξεκινήσαμε προπόνηση στο τέντωμα! Από 5 Σεπτεμβρίου θα ξυπνάμε νωρίς! Υποθέτω όχι με υπέρλαμπρο μακιγιάζ κ κόκκινο φόρεμα, όπως κ να έχει όμως μέχρι τις 08:00 θα είμαστε έτοιμοι περιποιημένοι για να σας λέμε μια ΜEgάλη καλημέρα! Με τα φιλαράκια μου @tsouroskostas @zirdelianna και @patras_thanasis σας προσκαλούμε να τα περάσουμε κ φέτος όλα μαζί! Κ τα ωραία, κ τα δύσκολα, κ τα αστεία κ τα σοβαρά! Με χαμόγελο γέλιο κ χιούμορ, αλλά κ με αξιοπρέπεια κ ψυχραιμία εκεί που χρειάζεται!

Σημασία έχει να τα περάσουμε παρέα! Κ σε αυτή τη παρέα με μεγάλη χαρά θα έχουμε κάθε μέρα κ την έγκριτη δημοσιογράφο κ πολύπλευρη προσωπικότητα, τη Χριστίνα Κοραή! Θα μας βλέπετε χάρη στα δαχτυλάκια της @natioannou , σε καθημερινό menu του @vasilisgrigoropoulos. Στο πάσο ο @george_mpezas κ με τα πιο δυνατά δημοσιογραφικά γρανάζια. Την ομάδα μας. Θα τους γνωρίσετε όλους σιγά σιγά…

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην εκπομπή της

Η αινιγματική της ανάρτηση με αφορμή μια φωτογραφία με τον σύζυγό της

Την Τρίτη 23/8, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της από την παραλία, κατά την οποία προχωρά αμέριμνη κρατώντας τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, από το χέρι.

Ωστόσο, όσο όμορφη κι αν είναι η συγκεκριμένη στιγμή, η ίδια την συνόδευσε από ένα αινιγματικό κείμενο και θέλησε έτσι να περάσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

«Μερικές φορές μέσα από την επικοινωνία με τους ανθρώπους καταλαβαίνω διαφορά… όπως…

Κάποιος από αυτό που λες καταλαβαίνει αυτό που θέλει ή αυτό που τον εξυπηρετεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανιχνεύουν το χιούμορ ούτε σε ψήγμα.

Σημασία δεν έχει αυτό που λες αλλά το πως θα το ερμηνεύσει ο άλλος.

Κάποιοι, άσχετα με αυτό που λες έχουν απλά ανάγκη να πουν το δικό τους.

Και κάπως έτσι δίνω απλές απαντήσεις στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι μεταξύ μας συχνά δεν βρίσκουμε την ίδια συχνότητα.

Και όλα αυτά με αφορμή τη φωτογραφία που βλέπετε.

Όπως και να ‘χει, είναι μια ωραία φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη - Μαροσούλης