«Άγρια Γη»: Το νέο τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε και υπόσχεται μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις

Πλούσιο σε γνωστούς ηθοποιούς το καστ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Άγρια Γη»: Το νέο τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε και υπόσχεται μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη» ετοιμάζεται να βγει σύντομα στις οθόνες μας και το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες. Η ιστορία έχει να κάνει με επιστροφές από το παρελθόν κρυμμένα μυστικά, ανάγκη για δικαίωση και δίψα για εκδίκηση. Ο σταθμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κλείσει μια πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών που θα βοηθήσουν με την παρουσία τους στην εκτόξευση της σειράς.

Μία από αυτούς θα είναι και μια πολύ γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα με τον χωρισμό - βόμβα της μετά από πολλά χρόνια γάμου και ένα παιδί. Ακόμα ένα μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNMT και μάλιστα έφτασε πολύ μακριά, ετοιμάζεται να κάνει στροφή στην καριέρα της και να τη δούμε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Άγρια Γη

Στην πλοκή της σειράς βρίσκεται ένας άντρας που επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι η Ζέτα Δούκα επέστρεψε πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Όλγα Γρίβα, μια γυναίκα που κατηγορείται για μια απαγωγή, αλλά και για την αρπαγή της περιουσίας του Άρη Μάρκου. Ανέβασε αρχικά βίντεο από τα γυρίσματα, στα οποία φαίνεται να βάφει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου.

Στη συνέχεια μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη "Ελπίδα". «Με την τηλεοπτική μου κόρη. "Ελπίδα" όνομα και πράγμα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Ζέτα Δούκα με την τηλεοπτική της κόρη στην Άγρια Γη