«Η Κλινική»: Αλλαγή στις ώρες προβολής - Επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η Κλινική»: Αλλαγή στις ώρες προβολής - Επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1

Με νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψει η «Κλινική» την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, μετά από μια μικρή παύση, η scripted reality σειρά επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού όχι το βράδυ όπως έγινε αρχικά αλλά το απόγευμα.

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η «Κλινική» στον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 16.00. (Δείτε εδώ ποια άλλη σειρά αναμένεται να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1).

Η πλοκή της Κλινικής

Αληθινά περιστατικά και περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις με έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες, υπόσχεται «Η Κλινική» που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 11/7 στις 21:00 στο κανάλι του ANT1 και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική.

Θα μας κρατάει συντροφιά από Δευτέρα έως και Πέμπτη και, μάλιστα, κάθε επεισόδιο θα αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην «Κλινική», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.
Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της «Κλινικής» υπογράφουν απόφοιτοι της Σχολής Σεναρίου του ΑΝΤ1.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Όλγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Έλενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Senior Producer: Βασίλης Κοτρωνάρος

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Βερετέννικοβ

Σεναριογράφοι: Δανάη Φίλιππα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Διευθ. Φωτογραφίας: Διονύσης Λεβάκης

Σκηνογράφος: Αγγελική Ανακτορίδη

Ενδυματολόγος: Σοφία Δριστέλα

Casting Director: Ιωάννα Κιτσάρα

Οργ. Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης

Παραγωγή: Antenna Studios