Κόβεται ξαφνικά μετά από 5 χρόνια - Τέλος από τον ΣΚΑΙ αγαπημένη εκπομπή

Τα πάνω κάτω στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόβεται ξαφνικά μετά από 5 χρόνια - Τέλος από τον ΣΚΑΙ αγαπημένη εκπομπή

Μπορεί να προβάλλεται εδώ και 5 χρόνια στον ΣΚΑΙ, ωστόσο το Dot φαίνεται πως ρίχνει οριστική αυλαία, καθώς θεωρούν πως είναι πια ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που δεν έχει κάτι άλλο να δώσει, ενώ είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό πως ο Μίνως Θεοχάρης θα αποχωρούσε ούτως ή άλλως από την εκπομπή.

Τέλος από τον ΣΚΑΙ το Dot

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, ο ΣΚΑΙ δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην προβολή της εκπομπής από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, είναι πιθανόν το Dot να μετακομίσει... στον ΑΝΤ1!

Το εν λόγω κανάλι θέλει να φέρει όμως κάποιες αλλαγές στη σκαλέτα και στη μορφή της εκπομπής, κάτι που θα πρέπει να το δεχτεί η εταιρεία παραγωγής. Αν δε συμφωνηθεί αυτό από τις δύο πλευρές, τότε δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία.

Το αντίο της Νάντιας Μπουλέ μετά το τέλος του Dot

Εξωτερική φωτογραφία: skai.gr

Εσωτερική φωτογραφία: instagram / Nadia Boule

Το αντίο της Νάντιας Μπουλέ μετά το τέλος του Dot

«Καθώς σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο Dot της σεζόν, είναι η σωστή ώρα για μια μικρή αναδρομή και πολλά ευχαριστώ! Αυτή η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα για δουλειά, με ωράριο μαμάς. Με το μυαλό μου στο μωρό και τρέχοντας να προλάβω να γυρίσω στο σπίτι για να την δω.

Ήταν επίσης μια τηλεοπτική χρονιά με συγκινήσεις, γιατί με τον Μίνω νιώσαμε πραγματικά την εκτίμηση των ανθρώπων που έκατσαν μαζί μας στον καναπέ του Dot και μας άνοιξαν την καρδιά και το μυαλό τους, απλόχερα. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Ήταν μια χρονιά με νέες γνωριμίες στη δουλειά, με ανθρώπους που δούλευαν καθημερινά για την εκπομπή και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το περιεχόμενο και το αισθητικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει το Dot εδώ και χρόνια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε μπροστά από τις κάμερες χωρίς εσάς. @plana.productions

Μινάκο μου, αρνούμαι να σε χαιρετήσω, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα, μαζί! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε και μας στείλατε τα σχόλια και την καλή σας ενέργεια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση! Υ.Γ Στη φωτό δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, τους ευχαριστούμε όμως ΟΛΟΥΣ από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.