Επιστρέφουν ανανεωμένοι στο μικρό χωριό - Έσκασαν τα ευχάριστα για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Νέα πρόσωπα και πολύ ίντριγκα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επιστρέφουν ανανεωμένοι στο μικρό χωριό - Έσκασαν τα ευχάριστα για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Νέα πρόσωπα, νέες ίντριγκες και πολλά μυστικά του παρελθόντος, έρχονται στην επιφάνεια του τρίτου κύκλου της αγαπημένης καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, και είμαστε έτοιμοι για μία χρονιά γεμάτη γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Η επιτυχημένη κωμική σειρά, κάνει λοιπόν την μεγάλη της πρεμιέρα από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, στις 20:00. Με τους… παλιούς γνώριμους και με νέες αφίξεις, η αγαπημένη σειρά ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

Πρεμιέρα για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Το μικρό ανυπότακτο χωριό, που ακούει στο όνομα Πλάτανος, έχει φέρει τα πάνω κάτω και μέχρι και οι θεοί του Ολύμπου τσακώνονται εξαιτίας του, κατηγορώντας τον σκανδαλιάρη Διόνυσο ότι αποτρέλανε τους ήδη ζουρλούς Πλατανιώτες, "πειράζοντας" την πηγή του χωριού.

Τι σχέση έχει, όμως, μια πηγή με μαγικό νερό, ένα βράδυ της Αποκριάς που οι Πλατανιώτες δεν θέλουν να θυμούνται, ένα αυθεντικό αβγό Φαμπερζέ κι ένα κοινόβιο μ’ έναν τίμιο εφοριακό και έναν… ψυχοπαθή; Οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους, και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι!

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τον νέο ρόλο του

«Έφυγα από ένα χωριό, το Διαφάνι και ήρθα στον Πλάτανο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές. Ρόλος-έκπληξη θα είναι αυτός του Παύλου Ευαγγελόπουλου που δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στη σειρά. Θα υποδύεται τον Σωτήρη και το ντύσιμό του έδωσε και το στίγμα του ρόλου του!

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ιταλία όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Στάμος που ανυπομονεί να δει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, και η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος έδωσαν και spoiler αφού προανήγγειλαν εγκυμοσύνη της Κατερίνας.