Εκτός Υπηρεσίας: Τα ξεκαρδιστικά εγκλήματα που θα εξιχνιαστούν από τον Σεπτέμβρη

Όσα δεν ξέρετε για την πλοκή του σίριαλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός Υπηρεσίας: Τα ξεκαρδιστικά εγκλήματα που θα εξιχνιαστούν από τον Σεπτέμβρη

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αναμένεται να δούμε και μια καινούργια σειρά, η οποία θα κινείται στα πλαίσια της μυθοπλασίας και θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για τη σειρά ''Εκτός υπηρεσίας'', για την οποία έχουμε και το επίσημο trailer.

Όσα δεν ξέρετε για την πλοκή του νέου σίριαλ του ΑΝΤ1 ''Εκτός υπηρεσίας''

Οι κάτοικοι των δύο χωριών, που στο παρελθόν χωρίζονταν από μια αιώνια έχθρα που δεν τους άφηνε να αγιάσουν, πλέον έχουν λύσει τις διαφορές τους και ζουν μονιασμένα και αγαπημένα χωρίς να επιτρέπουν σε τίποτα και σε κανένα να χαλάσει τη ζαχαρένια τους.

Να όμως τώρα που έρχονται τα Κεντρικά της Αστυνομίας να τους ταράξουν, αφού στέλνουν φιρμάνι πως το αστυνομικό τμήμα του νησιού, το πλέον άχρηστο σε όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας!

Τα όργανα που μέχρι πρότινος μπαινόβγαιναν στην υπηρεσία... εθιμοτυπικά, μιας που δεν υπήρχε κανένας λόγος για να επέμβουν κάπου, νιώθουν ξαφνικά σαν να τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!

Εκτός Υπηρεσίας
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ektos_ypiresias - Instagram

Και μόνο στο ενδεχόμενο να βάλουν λουκέτο στο τμήμα τους και να μετατεθούν σε άλλες περιοχές, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στύβουν το μυαλό τους για να βρουν τη λύση. Και τη βρίσκουν, μόνο που είναι κομματάκι ανορθόδοξη.

Για να κρατήσουν τις θέσεις και την υπηρεσία τους ανοιχτή, θα πρέπει να τους δώσουν λόγο ύπαρξης. Κοινώς, θα αρχίσουν να σκηνοθετούν ψεύτικα εγκλήματα, ώστε να αποδείξουν στους ανωτέρους τους ότι δεν είναι απλώς χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι στην τοπική κοινωνία του νησιού!

Δεν φαντάζονται φυσικά ότι με αυτό το «αθώο» ψέμα τους θα πυροδοτήσουν κόντρες και έριδες που παρέμεναν για χρόνια κρυμμένες και πως οι ζωές των μέχρι πρότινος φιλήσυχων κατοίκων θα έρθουν τούμπα από τη μια στιγμή στην άλλη!

Τι θα συμβεί με το σίριαλ ''Κλινική'' του σταθμού από Σεπτέμβη

Με νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψει η «Κλινική» την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, μετά από μια μικρή παύση, η scripted reality σειρά επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού όχι το βράδυ όπως έγινε αρχικά αλλά το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 16.00.