Έφυγε από το πλευρό του Λιάγκα για να κάνει ψυχαγωγία αλλά... - Τα πάνω κάτω με την Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Πως θα ονομάζεται η εκπομπή της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από το πλευρό του Λιάγκα για να κάνει ψυχαγωγία αλλά... - Τα πάνω κάτω με την Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 θέλοντας να κάνει εκπομπή χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της, κάτι που το κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήθελε μιας και η συνταγή "Λιάγκας-Σκορδά" ήταν πολύ επιτυχημένη. Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ και είναι έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα - δείτε πότε θα γίνει.

Μπορεί λοιπόν, η Φαίη να έφυγε για να έχει ένα καθαρά ψυχαγωγικό magazino, ωστόσο, έχουμε... ανατροπή, καθώς τα πράγματα άλλαξαν.

Τι θεματολογία θα έχει η εκπομπή της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, αρχικά θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας και μετά το πρώτο μισάωρο θα μιλάνε για θέματα τηλεοπτικά και θα πραγματοποιούν συνεντεύξεις. Την σκυτάλη στη συνέχεια θα δίνουν στη στήλη “Ζώδια” καθώς και στην στήλη “Μαγειρική”.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως όπως έχει κυκλοφορήσει η εκπομπή τη Φαίης θα ονομάζεται "Το πρωινό μας".

Της εξασφάλισαν πασίγνωστο σεφ μετά την προσχώρηση της Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που η Φαίη Σκορδά θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της με τους νέους συνεργάτες της.

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε αρκετά σχετικά με το πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό του μάγειρα. Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο αυτό το «πλοίο» έπλευσε προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα, προς την κατεύθυνση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα την έχει μαζί του στο Πρωινό (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της ομάδας του).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα εμφανιστεί επίσης πολύ δυνατή στο κομμάτι της μαγειρικής μιας και την κουζίνα της θα την αναλάβει ο κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.