Super Κατερίνα: Εντυπωσιακή έναρξη για την Καινούργιου στην πρεμιέρα - Δεν "έσβησε" λεπτό το χαμόγελό της

Πώς υποδέχτηκε τους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Εντυπωσιακή έναρξη για την Καινούργιου στην πρεμιέρα - Δεν

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή παρουσιάστρια, καλημέρισε τόσο τους αγαπημένους της τηλεθεατές όσο και τους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν άκρως ανανεωμένη ενώ το χαμόγελό της δεν έφυγε ποτέ από το πρόσωπό της καθώς λίγο αργότερα υποδέχτηκε στο πλατό τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου στην πρεμιέρα του Super Κατερίνα

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι κι αν είστε.

Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή ότι οι συνεργάτες μου είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή».

Η Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλξάνδρου καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό του MEGA μιας και τον είδαμε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» (δείτε εδώ τί νούμερα έκανε στη πρεμιέρα).

«Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής.

Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».