Μαυρισμένη, αδυνατισμένη και εντυπωσιακή - Η λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Οι πρώτες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυρισμένη, αδυνατισμένη και εντυπωσιακή - Η λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Ελένη» έκανε πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Όπως ήταν λογικό η "Βασίλισσα της τηλεόρασης" περίμενε πως και πως να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού πρώτα φόρτισε για τα καλά τις μπαταρίες της στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φυσικά, η ίδια ήταν άκρως ανανεωμένη και μαυρισμένη αφού υποδέχτηκε επίσης με τον πιο γλυκό τρόπο την υπόλοιπη ομάδα που θα την πλαισιώνη για την υπόλοιπη σεζόν καθώς εντάχθηκε ένα καινούργιο πρόσωπο. Ο λόγος για την Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μάλιστα, τα απροοπτα πριν την μεγάλη πρεμιέρα δεν έλειψαν καθώς στενός συνεργάτης της είχε ένα αναπάντεχο τρακάρισμα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στη πρεμιέρα της εκπομπής της

«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις.

Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».

«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.