Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από καιρό και το τηλεοπτικό του alter ego, η Μαρία Μπακοδήμου, δεν το άφησε ασχολίαστο. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε σχετικά και αφοπλιστικά απάντησε ότι ήταν καιρός να επιστρέψει.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχουν συνεργαστεί αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται τηλεοπτικά, αλλά η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνεργασία στον γνωστό παρουσιαστή.

Από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Γειά σου» (Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ). Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και είναι αισιόδοξη ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η απάντηση της Μπακοδήμου για το αν θα υπάρξει ξανά τηλεοπτικό δίδυμο με τον Σεργουλόπουλο

Η κάμερα του Πρωϊνού εντόπισε τη Μαρία Μπακοδήμου σε βραδινή της έξοδο μαζί με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε σχετικά με την επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου και την εκπομπή που θα έχει στην ΕΡΤ κι αυτή απάντησε: «Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Επίσης, η Μπακοδήμου ρωτήθηκε αν θα υπάρξει ξανά τηλεοπτικό δίδυμο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Η απάντηση της άφησε τα πάντα ανοιχτά, καθώς ανέφερε: «Ποτέ δεν ξέρεις».

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ

Η Μαρία Μπακοδήμου ''πιάστηκε'' από την κάμερα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Τρίτη 30/8 και πολύ σύντομα έκανε δηλώσεις για την νέα εκπομπή, που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα.

Σε γενικές γραμμές είναι όλα έτοιμα, αν και υπήρξαν κάποιες αλλαγές με την ομάδα της, σε κάθε περίπτωση σε μία εβδομάδα από τώρα θα συστηθεί ξανά στο κοινό τόσο η ίδια με νέο ρόλο όσο και το πάνελ, που έχει δημιουργήσει η παραγωγή του καναλιού μετά από αρκετές προσαυξήσεις, που έγιναν.

«Έτοιμοι για να βγούμε “αέρα” δεν είμαστε, θέλουμε ακόμα μια βδομάδα. Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ έτοιμη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι στο Just είχα μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα εκεί και το Just θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να ανανεώνεσαι.

Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια κάνω πολλά φορμάτ. Θα μου λείψουν όλοι στο Just και θα περιμένω να τους δω με πολλή λαχτάρα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μια ωραία χρονιά, πολύ δημιουργική», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.