Ντυμένη στα λευκά όπως η Δούκισσα - Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ με το "Πρωινό μας"

Συγκινημένη και αγχωμένη στο νέο της τηλεοπτικό βήμα μετά το "διαζύγιο" με τον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντυμένη στα λευκά όπως η Δούκισσα - Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ με το

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ έκανε η Φάιη Σκορδά σήμερα Δευτέρα 12/9. Μετά το "διαζύγιο" της από τον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια άλλαξε τηλεοπτική στέγη και είπε πριν από λίγα λεπτά το πρώτο "καλημέρα".

Φανερά αγχωμένη αλλά εντυπωσιακή μέσα στο λευκό στενό φόρεμα της (λευκά έβαλε και η Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό), η Φαίη με το "Πρωινό μας" ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας "ταξιδεύει" σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. Μάγειρας της είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Η πρεμιέρα της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε με συγκίνηση η παρουσιάστρια. «Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή» πρόσθεσε.

Η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά πιο έτοιμη από ποτέ βγήκε στον αέρα, αφού το όνομα έχει βρεθεί, οι συνεργάτες, που θα την πλαισιώσουν επίσης και όπως φάνηκε από αναρτήσεις στο instagram της παρουσιάστριας και της εκπομπής, ολοκληρώθηκε αρκετές ημέρες πριν την πρεμιέρα και η συνέντευξη με την πρώτη καλεσμένη.

Αφού λοιπόν έγινε γνωστό, πως η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα κάνει ποδαρικό στο νέο εγχείρημα της Φαίης, όχι από το πλατό της αλλά από κέντρο διασκέδασης, που θα τραγουδάει, τότε σίγουρα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

«Μοναδική @natasatheodoridou. Πόσο σε ευχαριστώ».

Σκορδά - Νατάσσα