Ο Αμούτζας δίνει δυνατό spoil για τον Σασμό - "Πρέπει να αποκαλυφθεί ότι..."

"Πρέπει να περάσουν τα όρια"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Αμούτζας δίνει δυνατό spoil για τον Σασμό -

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος της σειράς Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε ένα πολύ δυνατό spoil για τον δεύτερο κύκλο που ξεκινάει σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Το spoil του Αμούτζα για τον Σασμό

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί».

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».

«Θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια» είπε.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Φαμέλη και του Αυγουστίδη στη σειρά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στο κοινό του Σασμού, όμως αργότερα, και συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 5/9, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και οι δυο τους έδωσαν μερικά πολύ δυνατά spoiler για την εξέλιξη της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, όσο κι αν η Αργυρώ προσπαθούσε να μείνει μακριά από τον Αστέρη, θα έρθουν ξανά πολύ κοντά και μία απειλή που θα έρθει προς το μέρος τους θα ταράξει τα νερά για άλλη μία φορά στη ζωή τους και όχι μόνο.

«Νομίζω ότι στους Σταματάκηδες υπάρχει το κεφάλι, υπάρχει η Καλλιόπη. Εμείς δεν είχαμε κάποιον. Μετά τον θάνατο του Πετρή δεν είχαμε κάποιον στην οικογένεια. Νομίζω ότι θα πάρει αυτή τη θέση ο Παύλος», είπε αρχικά η ηθοποιός με τον συνάδελφό της να συμπληρώνει: «Θα έρθει σε έντονες στιγμές με τον Αστέρη. Έρχεται σε μια μεγάλη απειλή, θα επηρεάσει τις ισορροπίες».