Τρία Μίλια 14/9: Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να...

Ο Κυριάκος λέει στη Δέσποινα να βγουν για φαγητό και η πρόσκληση εξελίσσεται σε ένα ρομαντικό πικ-νικ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια 14/9: Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να...

Κι ενώ τα Τρία μίλια πήραν την θέση της Elif, μιας πολύ αγαπημένης σειράς του STAR, τα νούμερα τηλεθέασης δεν δείχνουν πως έχουν αγαπηθεί από το κοινό κάτι πολύ παράξενο αφού η εξέλιξη και η πλοκή προχωράει συγκλονιστικά γρήγορα και το σενάριο... εκπλήσσει!

Τρία Μίλια - Επεισόδιο 63

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή ετοιμάζονται για τη συνάντησή τους με τον Βασίλη, χωρίς να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σχέδιό τους. Ο Γεράσιμος ειδοποιεί τον Μιχάλη ότι η μητέρα του έπαθε μια κρίση αμνησίας, που αυτή τη φορά φαίνεται ακόμα πιο σοβαρή. Όταν, όμως, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο σπίτι, η συμπεριφορά της Κάτιας τούς φαίνεται φυσιολογική. Ο Ευθύμης επιστρέφει και βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει τα βιβλία του. Αυτό του κινεί υποψίες, αλλά εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

Ο Κυριάκος λέει στη Δέσποινα να βγουν για φαγητό και η πρόσκληση εξελίσσεται σε ένα ρομαντικό πικ-νικ. Ο Τίμος, όμως, έχει βάλει να τους παρακολουθούν και μαθαίνει τις κινήσεις τους. Ο Πέτρος και η Κλειώ ψάχνουν, με αγωνία, τον Νικόλα. Πηγαίνουν στο καΐκι του και εκεί τον βρίσκουν αναίσθητο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στην επαγγελματική συνάντηση για την κλινική και εκεί ο Βασίλης συστήνεται στη Φωτεινή σα να την συναντάει για πρώτη φορά...

Επεισόδιο 64

Η Φωτεινή πρέπει να βρίσκεται στις συναντήσεις με τον Βασίλη, παρόλο που της είναι δύσκολο. Ο Πέτρος ζητάει συγνώμη από τον Νικόλα και έτσι συμφιλιώνονται. Η Λίζα ομολογεί στον Ευθύμη ότι παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε στην αποθήκη του. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Ο Τίμος πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Κάτιας, ενώ εκείνος προσπαθεί να του το κρύψει. Ο Λάμπης αντιλαμβάνεται ότι η Άννα είναι η αδελφή του ναυτικού, του οποίου το θάνατο ερευνούσε και εκπλήσσεται.

Η Δέσποινα παίρνει την απόφαση να ξεκόψει οριστικά από τον Κυριάκο και φεύγει από το ραντεβού τους. Μόλις, όμως, ο Κυριάκος μένει μόνος του, δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στην Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι ο Κυριάκος κινδυνεύει και ζητάει βοήθεια...