Κωμωδίες, δράματα κλπ: Οι 8 ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9)

Δε θα ξεκολλάμε από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωμωδίες, δράματα κλπ: Οι 8 ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9)

Η Δευτέρα (19/9) θα είναι χωρίς αμφιβολία μία γεμάτη μέρα για τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών μιας και κάνουν πρεμιέρα όχι μία και δύο αλλά 8 σειρές. Κάποιες είναι παλιές αλλά οι περισσότερες είναι καινούργιες και αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9)

Γη της Ελιάς (22:00) - Mega

Ήδη πολλά έχουμε δει από τα τρέιλερ που έχουν βγει στον αέρα, ωστόσο τα πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, αναμένεται να μας καθηλώσουν (δείτε εδώ τις 5 σημαντικές στιγμές των πρώτων επεισοδίων της σειράς).

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με απίστευτο τρόπο και άφησε πολλά ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό. Το σίγουρο είναι πως στα νέα επεισόδια, τίποτα δε θα είναι ίδιο για τους πρωταγωνιστές.

Σασμός (21:00) - ALPHA

Η κρητική βεντέτα των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο Σασμός έρχεται με νέα επεισόδια και νέους χαρακτήρες (δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα μπουν στη σειρά) που αναμένεται να αφήσουν άφωνους τους τηλεθεατές.

Ο Παράδεισος των Κυριών (20:00) - ALPHA

Λίγο πριν ζήσουμε την επιστροφή της κρητικής βεντέτας, ο ALPHA θα μας μεταφέρει στην Αθήνα του '60. Τρεις φόνοι, που... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr