Σασμός: Ανατριχιάζει στο σημερινό 20/9 επεισόδιο η κραυγή της Αργυρώς για το θάνατο των αδελφών της

Η Καλλιόπη καταρρέει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Ανατριχιάζει στο σημερινό 20/9 επεισόδιο η κραυγή της Αργυρώς για το θάνατο των αδελφών της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό και το σημερινό 20/9 επεισόδιο θα είναι συγκλονιστικό όπως και αυτό της πρεμιέρας. Λίγο πριν γίνει γνωστή η αποκάλυψη για το παιδί του Αστέρη, έρχονται τα πάνω κάτω στην Κρήτη και στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς Σασμός

Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.

Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπα-Μιχάλη. Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Ο μεγάλος φόβος του παπα- Μιχάλη ξυπνά: Η άφιξή αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.

Το spoiler του Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος της σειράς Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε ένα πολύ δυνατό spoil για τον δεύτερο κύκλο.

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί».

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».

«Θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια» είπε.