GNTM 5: Θεωρούνται ήδη φαβορί - Η ανατρεπτική εμφάνιση μαμάς και κόρης που ενθουσίασε τους κριτές

Μπήκαν με φόρα και τους ξετρέλαναν από τα πρώτα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Θεωρούνται ήδη φαβορί - Η ανατρεπτική εμφάνιση μαμάς και κόρης που ενθουσίασε τους κριτές

Μία αρκετά ανατρεπτική εμφάνιση παρακολουθήσαμε στο αποψινό 20/9 επεισόδιο του GNTM 5, το οποίο είχε αρκετές εκπλήξεις, εντάσεις αλλά και την πρώτη wild card (δείτε εδώ ποιος την έδωσε και που).

Τελευταία συμμετοχή για απόψε λοιπόν ήταν αυτή μαμάς και κόρης, οι οποίες αποφάσισαν να δηλώσουν μαζί συμμετοχή. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κατάφεραν να κλέψουν όλες τις εντυπώσεις και να ξετρελάνουν και τους 4 κριτές.

Όπως αποκάλυψαν, ασχολούνται και οι 2 με τον αθλητισμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μόλις φόρεσαν τα μαγιό, με τα κορμιά τους να είναι άψογα. Όπως ήταν προφανές και οι 2 πήραν το ναι και είναι έτοιμες να συνεχίσουν με φορά.

Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν τους κριτές με την εμφάνισή τους στο GNTM 5

Πρόπερσι κόπηκε, φέτος πέρασε με 4 ναι - Έπαθαν όλοι σοκ με την αλλαγή της

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες και μια από αυτές είναι και η Ειρήνη, που γνωρίσαμε πριν 2 χρόνια στο GNTM, ωστόσο λόγω των πολλών τατουάζ αλλά και της έλλειψης εμπειρίας δεν κατάφερε να περάσει.

Ωστόσο, έκανε και κάνει πολλές δουλειές πάνω στον χώρο, αλλά το GNTM όπως είπε είναι το απωθημένο της για αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει και να κατακτήσει όσα μπορεί. Έτσι λοιπόν, μπήκε πιο αποφασισμένη από ποτέ στο πλατό, με την Βίκυ Καγιά να την θυμάται αμέσως και να διακρίνει πόσο μεγάλη αλλαγή έχει κάνει.

Τελικά, κατάφερε και ενθουσίασε και τους 4 κριτές, ακόμα και την Βίκυ Καγιά που δεν της αρέσουν τα πολλά τατουάζ και έτσι της δόθηκε το εισιτήριο για το ID Catwalk, ενώ νωρίτερα μια διαγωνιζόμενη κέρδισε και την Wild Card.

TAGS