Σασμός: Άσπα, Μαρίνα και Αργυρώ στα πρόθυρα της κατάρρευσης - Βλέπουν το άψυχο κορμί του Άγγελου

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Άσπα, Μαρίνα και Αργυρώ στα  πρόθυρα της κατάρρευσης - Βλέπουν το άψυχο κορμί του Άγγελου

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ALPHA, Σασμός είναι καθηλωτικός. Μετά τη δολοφονία του Άγγελου επικρατεί πάλι θρήνος στο χωριό και πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω μετά την άφιξη ενός προσώπου που μόνο αίμα θέλει να χύσει (δείτε εδώ).

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 3

Η έρευνα για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος... Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία. Η αστυνομία ψάχνει τον Μανόλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει απ' τον Μαθιό ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή.

Το spoiler του Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος της σειράς Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε ένα πολύ δυνατό spoil για τον δεύτερο κύκλο.

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί».

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».

«Θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια» είπε.