Πρεμιέρα για Αρναούτογλου και «Τhe 2night show» - Οι μέρες και οι ώρες προβολής της βραδινής εκπομπής

Επιστρέφει φρέσκος, με νέες εξομολογήσεις και ξεχωριστούς καλεσμένους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για Αρναούτογλου και «Τhe 2night show» - Οι μέρες και οι ώρες προβολής της βραδινής εκπομπής

Έτοιμος να κάνει πρεμιέρα είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα ξεκινάει το «The 2night show». Το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα και ο έμπειρος παρουσιαστής είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πλατό της late prime time εκπομπής του για να υποδεχθεί νέους καλεσμένους για ενδιαφέρουσες βραδινές εξομολογήσεις.

Προχθές πάντως στις 19/9 ο Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα και με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», που έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Η επιλογή του Αnt1 να το επαναφέρουν μετά από χρόνια, έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής ορθή βάση των περσινών νούμερων τηλεθέασης, ενώ και η πρεμιέρα ήταν ικανοποιητική.

Το τρέιλερ και η πρεμιέρα του «The 2night show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παρέα του επιστρέφουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:30, για 7η χρονιά στον ΑΝΤ1, για να μοιραστούν μαζί μας τις πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις, που θα γίνουν και φέτος «talk of the town»!

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης θα υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που τολμούν να «ξεκλειδώσουν» τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για όλα, να συγκινηθούν, να γελάσουν και να παίξουν.

Ξεχωριστές συναντήσεις, ανατρεπτικοί καλεσμένοι, δυνατές στιγμές, αυθορμητισμός, χιούμορ, χαλαρή κουβέντα, παιχνίδια, μουσική, αλλά και απολαυστικά σατιρικά βίντεο.

Για άλλη μια χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2night Show»!

«The 2night Show»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 23:30

The 2night Show - Συντελεστές
Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Πρώτη του καλεσμένη το πιο συζητημένο πρόσωπο της χρονιάς

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν με την εκπομπή The 2night Show και ήδη από το πρώτο επεισόδιο, έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό και δύο καλεσμένους θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Δείτε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του στο TV-24.gr