Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο του Θωμά και του Ηλία να συκοφαντήσουν τα προιόντα των κοινοβιακών

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό 22/9 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο του Θωμά και του Ηλία να συκοφαντήσουν τα προιόντα των κοινοβιακών

Με μεγάλη αγωνία και νέες περιπέτειες για τους κατοίκους του χωριού συνεχίζεται το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αφού μετά το χθεσινό επεισόδιο που είδαμε τη Χρύσα να προσπαθεί να δώσει λύση στο μεγάλο της αδιέξοδο, αναμένουμε το αποψινό 22/9 όπου θα δούμε τα μέλη του κοινοβίου να γίνονται λαικό δικαστήριο και να αποφασίζουν το πως θα τιμωρήσουν τα δύο αδέρφια...

Όσα θα δούμε στο αποψινό 22/9 επεισόδιο του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Το κοινόβιο μετατρέπεται σε λαικό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν για να αποφασίσουν πως θα τιμωρήσουν τα δύο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι όμως καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον για να το πάνε στον εγκέφαλο.

Το σχέδιο του Θωμά και του Ηλία να συκοφαντήσουν τα προιόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου ξεκινά παρακολούθηση για να τους ξεμπροστιάσει. Η Βαλέρια ζει ένα δράμα το ίδιο και η Αγγέλα που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της τρουφέξ. Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτασιόν πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

H εβδομάδα κλείνει με το περιπετειώδες επεισόδιο της Παρασκευής 22/9

Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της... Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της... όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον... παπά!