Σασμός: Καρέ - καρέ η συγκλονιστική στιγμή που η Καλλιόπη μαχαιρώνει τον Άγγελο - Άκρως αντριχιαστικό

Οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA είναι καταιγιστικές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Καρέ - καρέ η  συγκλονιστική στιγμή που η Καλλιόπη μαχαιρώνει τον Άγγελο - Άκρως αντριχιαστικό

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός» ακόμη και στον δεύτερο κύκλο όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα, φαίνεται πως έχει σαρώσει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης μιας και οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί με την πλοκή της σειράς.

Μεταξύ άλλων, μετά από το τετ α τετ του Αστέρη με την Αργυρώ όπου δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter σειρά είχε μια ακόμη συγκλονιστική στιγμή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (22/9), προβλήθηκε η σκήνη, στην οποία δείχνει την Καλλιόπη να έχει επισκεφτεί τον Άγγελο στο ιατρείο και να τον μαχαιρώνει.

Η συγκλονιστική στιγμή που η Καλλιόπη μαχιαρώνει τον Άγγελο στον Σασμό

Παίρνουν έως και... - Οι μισθοί των πρωταγωνιστών του Σασμού στον ALPHA

Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας "φωτιά" στα νούμερα του ALPHA. Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σασμός μισθοί ηθοποιών