GNTM 5 - spoiler: Αποχώρησε οικειοθελώς η 79χρονη Τίτσα - Τι αποκάλυψε στην παραγωγή

Και δεν είναι μόνο αυτή που έφυγε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 - spoiler: Αποχώρησε οικειοθελώς η 79χρονη Τίτσα - Τι αποκάλυψε στην παραγωγή

Η 79χρονη Τίτσα από το Παναγιωτίτσα (δες εδώ το instagram της) κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του GNTM 5, τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κόσμου που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή το ριάλιτι του STAR. Η Tίτσα απέδειξε ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ σε ότι ηλικία κι αν είναι ο άλλος και για αυτό έδωσε το παρών απόψε στο GNTM. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία στα 79 της και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για το λόγο που ήρθε στο διαγωνισμό.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό», δήλωσε η κυρία Τίτσα που είναι γιαγιά δύο εγγονών.

Η ίδια κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες με το μπρίο και το κέφι της κι έφερε έναν άλλο αέρα στον πλατό με το απαράμιλλο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές της ζήτησαν να τη δούνε και με μαγιό κι έπαθαν πλάκα με τις αναλογίες της και την ενέργεια που μετέδωσε. Η Tίτσα πήρε το πράσινο φως και πέρασε στην επόμενη φάση.

Από ότι φαίνεται, όμως, δεν θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Εκτός GNTM η Τίτσα κι όχι μόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπέροχη κυρία Τίτσα μπορεί να πήρε το διαβατήριο για να προχωρήσει στην επόμενη φάση και να μπει στο σπίτι του GNTM αλλά τα spoiler λένε ότι δεν θα έχει μακριά πορεία μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους διαγωνιζόμενες που αποχωρεί και μάλιστα όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα η αποχώρησή της είναι κάτι που επιθυμούσε η ίδια γιατί έζησε την εμπειρία και ήθελε να δώσει χώρο στα νεότερα κορίτσια.

Από την άλλη είναι ήδη γνωστό πως η Σοφία Χατζηπαντελή θα μείνει μόνο για λίγο καιρό ακόμα. Αργότερα θα δούμε στο παιχνίδι τη Μαίρη Βιτινάρος που είναι ένα μοντέλο διεθνούς φήμης με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Και η Έλενα Γαλύφα που βλέπουμε τώρα στο ρόλο του Γιώργου Καράβα δεν θα μείνει μέχρι το τέλος του GNTM. Η συμφωνία ήταν για ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και μετά θα αποχωρήσει.