Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου - Τι θα συμβεί με την Φαίη Σκορδά

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου - Τι θα συμβεί με την Φαίη Σκορδά

H αγαπημένη κωμική της ΕΡΤ «Τα Νούμερα» (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας) επιστρέφει απόψε 23/9 με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και με guests, τη Φαίη Σκορδά και την Νατάσα Μποφίλιου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Νούμερα

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) , ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του…φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)- κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλουτά) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσσα , λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη…φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ’ αυτό ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνεϊ και ο …Καρλ Μαρξ;

Η υπόθεση της σειράς, «Τα νούμερα»

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη "Μάντρα", σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει -και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η "Μάντρα".

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μια ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα "νούμερα" του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά "νούμερα" και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.