Τεράστια ανατροπή μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στο «Πρωινό» - Μένει προσωρινά η Δούκισσα Νομικού

Αποκλειστικές πληροφορίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τεράστια ανατροπή μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στο  «Πρωινό» - Μένει προσωρινά η Δούκισσα Νομικού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε νωρίτερα η είδηση ότι η Δούκισσα Νομικού, αποχωρεί από το πλατό του Πρωινού, προτού καλά καλά συμπληρώσουν μήνα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις το youweekly.gr είχε τις επαφές του και σας αποκαλύπτουμε ότι μετά από μεγάλες συζητήσεις με την παρουσιάστρια, ο σταθμός κατάφερε προσωρινά να την μεταπείσει.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η ίδια δεν εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή με αποτέλεσμα να υποθέσουν οι περισσότεροι, ότι αποχωρεί. Ωστόσο υπήρχαν και πληροφορίες που μιλούσαν για διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή, αλλά και απασχόλησή της σε κάποιο άλλο πρόγραμμα του καναλιού.

Το παρασκήνιο γύρω από την παραμονή της Νομικού στο Πρωινό

Η παρουσιάστρια αρχικά ήταν ανένδοτη στο να αποχωρήσει από το Πρωινό, ωστόσο μετά από δίωρη συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού, μεταπείστηκε προσωρινά, ωστόσο αναμένονται μεγάλες αλλαγές! Το Σαββατοκύριακο θα είναι κρίσιμο για την τελική απόφαση της Νομικού και από το κανάλι θα κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει γνώμη.

Φαίνεται πως η ίδια έχει δυσαρεστηθεί με την παρουσία της στην εκπομπή, αφού θα προτιμούσε ένα project με περισσότερη ψυχαγωγία και όχι τόση ενημέρωση.

Είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ εκείνης και του Λιάγκα

Το έλα να δεις μαθαίνουμε πως έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 στον ΑΝΤ1 αλλά... σε διακριτικά πλαίσια πάντα. Η ατάκα του Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού για την Δούκισσα φαίνεται πως την ενόχλησε (δείτε εδώ τι είπε).

Πιθανά και αυτό το συμβάν να ήταν ένας από τους λόγους που ώθησαν τη γνωστή παρουσιάστρια στην αρχική της απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή αλλά όχι από το κανάλι, δοκιμάζοντας την τύχη της σε κάτι νέο που θα της προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ενδεχομένως και καλύτερα νούμερα,

Η Δούκισσα είναι επαγγελματίας και ξέρει τι πρέπει να δείχνει στην κάμερα και στον κόσμο και τι όχι. Μπορεί όταν συνέβη να μην το πήρε κανείς χαμπάρι, αλλά μόνο η καρδούλα της ξέρει πόσο την πείραξε.

Μετά το τέλος της εκπομπής η Δούκισσα πήγε... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr