Ανακοίνωση ALPHA: "Η αγαπημένη σειρά Σασμός..." - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση ALPHA:

Το Youweekly.gr σας το είχε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ALPHA την Κυριακή 25/9 το έκανε πιο επίσημο.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού λόγω UEFA που επηρεάζουν και τον Σασμό.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Απόλυτος και μοναδικός νικητής υπήρξε ο «Σασμός» την πρώτη εβδομάδα προβολής του! Η αγαπημένη σειρά του Alpha επέστρεψε στους δέκτες μας δυναμικά, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της τηλεθέασης, κερδίζοντας την πρωτιά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κοινού την εβδομάδα 19/9/2022 έως και 22/09/2022. Συγκεκριμένα με ποσοστό 31,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31% στο σύνολο κοινού κατά μέσο όρο και 2.168.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, ο «Σασμός» αποδείχθηκε κυρίαρχος στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός, σίγουρα απρόβλεπτος και με ορμή, υπόσχεται έναν δεύτερο κύκλο συναρπαστικό, με ανατροπές, καταιγιστικές αποκαλύψεις, συγκλονιστικές εξελίξεις. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

*Αύριο Δευτέρα 26 και μεθαύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι υπάρχει η απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στις 21:45 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας στις 21:45.

*Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.

Τι θα δούμε 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη...

Σασμός εξελίξεις εβδομάδας

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 06

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…