Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης δέχεται στο ιατρείο του μια πολύ επικίνδυνη επίσκεψη...

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια:  Ο Μιχάλης δέχεται στο ιατρείο του μια πολύ επικίνδυνη επίσκεψη...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Τρία Μίλια, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του STAR, αφού ο Μιχάλης δέχεται στο ιατρείο του μια πολύ επικίνδυνη επίσκεψη. Τι θα συμβεί;

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του STAR, Τρία Μίλια

Επεισόδιο 73.

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Βασίλη συνεχίζονται. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αποκαλύπτουν στον Στέφανο την πραγματική ταυτότητα της Λίζας και εκείνος νιώθει προδομένος από εκείνη, αλλά και από τον Ευθύμη, που του έκρυβε την αλήθεια. Ο Τίμος ανησυχεί έντονα για την επίπτωση της υπόθεσης της δολοφονίας, στη φήμη του ως δημάρχου (μετά το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε). Επισκέπτεται τον Γεράσιμο και του ζητάει να συμμαχήσει μαζί του. Η Κλειώ έχει καταλάβει πως ο Πέτρος τής είπε ψέματα και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να ανακαλύψει το λόγο.

Ο Γεράσιμος βλέπει στο κινητό της Κάτιας ένα περίεργο μήνυμα από τον Νικόλα και προβληματίζεται έντονα. Έτσι αποφασίζει να τον συναντήσει και να του ζητήσει εξηγήσεις! Το τεστ εγκυμοσύνης της Ελένης βγαίνει θετικό και την αναστατώνει έντονα. Η Κλειώ βλέπει, κατά λάθος, το τεστ και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί στη Φωτεινή. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης δέχεται στο ιατρείο του μια πολύ επικίνδυνη επίσκεψη... Στο ρόλο του Λευτέρη, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 74

Η Φωτεινή βρίσκει τον Μιχάλη αιμόφυρτο και του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Στέφανος μαθαίνει τι συνέβη και τρέχει αμέσως στην κλινική, κοντά στον αδελφό του. Όσο ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Γεράσιμο το μήνυμα, που έστειλε στην Κάτια, δέχεται και ο ίδιος ένα επείγον μήνυμα από τη Δέσποινα. Τρέχει στο φαρμακείο και εκεί μαθαίνει για το e-mail, που ενοχοποιεί τον Τίμο. Η Ελένη συναντιέται τυχαία με την Κάτια και εκείνη της ζητάει να ξεχάσει το χωρισμό της από τον Μιχάλη και να τον αφήσει να ηρεμήσει. Η Λίζα την πιέζει να αποκαλύψει στον Μιχάλη ότι περιμένει το παιδί του και εκείνη προβληματίζεται για το πώς θα χειριστεί το θέμα. Ο Λάμπης ακούει άθελά του την κουβέντα τού Νικόλα με τη Δέσποινα και καταλαβαίνει πως τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, από όσο δείχνουν. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξαφνικά την κλινική και συνειδητοποιεί ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο.