Love Island: Τα κορίτσια της βίλας και οι πρώτες εντυπώσεις

Ανυπομονούν να γνωρίσουν τους άντρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Τα κορίτσια της βίλας και οι πρώτες εντυπώσεις

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα). Οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι έφτασαν στην Τενερίφη και μπήκαν στη βίλα, ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για τα όσα θα ζήσουν.

Αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι ένας ένας οι παίκτες με ένα εισαγωγικό βίντεο για τον καθένα για να μάθουμε κάποια πράγματα. Μάλιστα, ανάμεσα στις γυναίκες είναι και η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια η οποία αποκάλυψε και το... περίεργο παρατσούκλι της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Τα κορίτσια της βίλας του Love Island και οι πρώτες εντυπώσεις

Αποκλειστικό: Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών).

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr