Love Island: «Έτσι όπως τις βλέπω, καμία...» - Απασφάλισε ο Αλέξανδρος για τα κορίτσια της βίλας

Πρέπει ωστόσο να διαλέξει μια να γίνει το ταίρι του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: «Έτσι όπως τις βλέπω, καμία...» - Απασφάλισε ο Αλέξανδρος για τα κορίτσια της βίλας

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο του Love Island ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 30/9, με τους 11 παίκτες να περνούν το πρώτο βράδυ τους στην βίλα. Τελευταίος όπως είδαμε χθες μπήκε ο Αλέξανδρος Κώτσης, ο οποίος σε λίγη ώρα θα ανακοινώσει την κοπέλα με την οποία θέλει να γίνει ζευγάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αγόρια έχουν θορυβηθεί από το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς κοπέλα αλλά και από το γεγονός πως οι περισσότερες έχουν δείξει φανερά την αρέσκειά τους προς εκείνον.

Ο Αλέξανδρος, ωστόσο, αποκάλυψε στα κορίτσια πως καμία δεν είναι του στυλ του, κάτι το οποίο τον δυσκολεύει αρκετά για να αποφασίσει ποια θα επιλέξει για ταίρι του.

Το πρώτο βράδυ στο Love Island και οι δηλώσεις του Αλέξανδρου για τα κορίτσια

Λίγα λόγια για το 6ο αγόρι του Love Island, Αλέξανδρο Κώτση

Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει 2 αδέρφια, την Ευγενία και τον Θοδωρή ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο. Συχνά τον μπερδεύουν με τον αδερφό του με τον οποίο διατηρεί μια υπέροχη σχέση. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, το personal training και τις επιχειρήσεις.

Δηλώνει υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας «παλαιάς κοπής». Του αρέσουν οι σχέσεις αν και η τελευταία μεγάλη του σχέση, η οποία διήρκησε 5 χρόνια, τελείωσε πριν από 6 χρόνια. Για να κερδίσει ένα κορίτσι την καρδιά του θα πρέπει να του προσφέρει αγάπη και τρυφερότητα καθώς ο ίδιος είναι ντροπαλός και ευαίσθητος. Δεν εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποζητά να «ενωθεί» με μια κοπέλα συναισθηματικά και ψυχικά.