«Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου» - Η διαγωνιζόμενη που έκανε την Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντέλη να έρθουν σε ρήξη πριν την αποχώρησή της

Άρχισε να την εξορκίζει μέσα στο πλατό...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου» - Η διαγωνιζόμενη που έκανε την Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντέλη να έρθουν σε ρήξη πριν την αποχώρησή της

Στο αποψινό 3/10 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη, κάτι το οποίο ήταν ήδη γνωστό. Για όσους βέβαια θεώρησαν ότι η Βίκυ Καγιά και η ίδια θα ''κάπνιζαν την πίπα της ειρήνης'' λόγω αυτού, έπεσαν έξω. Με αφορμή μια juicy διαγωνιζόμενη, οι δυο γυναίκες που πολλάκις έχουν τσακωθεί στο πλατό, ήρθαν εκ νέου σε ρήξη με την Χατζηπαντέλη να καταλήγει να την...ξορκίζει.

Νωρίτερα, η ίδια έδωσε την wild card της σε μια διαγωνιζόμενη με πολλά τατουάζ, που ήταν κόκκινο πανί για την Καγιά, ενώ στο twitter διχασμένο είναι το κοινό με τους μισούς να ωρύονται για την αποχώρησή της και τους άλλους μισούς να ζητάνε να φύγουν και οι δύο(δείτε τα κορυφαία τιτιβίσματα).

Η στιγμή που η Χατζηπαντέλη εξορκίζει την Καγιά

Αφορμή ήταν η Χριστίνα, μια juicy διαγωνιζόμενη που ήταν μάλιστα γνωστή του Λευτέρη Πανταζή. Η ίδια δίχασε με τις πόζες της με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί στην απόφασή τους. Αν κι αρχικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, δεν συνέβη το ίδιο και στην πορεία, όταν χρειάστηκε να ανταποκριθεί ως μοντέλο.

Οι πόζες της ήταν απογοητευτικές κι η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη, φωνάζοντας στους υπόλοιπους κριτές: «Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου. Έκανε την πόζα του εξορκιστή», καθώς η Καγιά προσπαθούσε συνεχώς να της δώσει μια ευκαιρία.

Το στιγμιότυπο που μαρτυρά τις σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών

Στις 26/9 είχαμε την προβολή του τρίτου επεισοδίου του GNTM 5, που συνεχίζει να προκαλεί την συζήτηση λόγω των διαγωνιζόμενων, αλλά και των επικών καυγάδων μεταξύ των κριτών. Παρά το γεγονός ότι η Καγιά υποστηρίζει ότι έχουν άψογες σχέσεις, το πλάνο που παρουσίασε το «Πρωινό μας» δείχνει άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλάνο από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να αγγίζει τρυφερά στο χέρι τη Σοφία Χατζηπαντελή, εκείνη ωστόσο φαίνεται να μην το παίρνει και πολύ καλά, με το βλέμμα της να τα λέει όλα.