«Love Island»(4/10): Βαρέσανε διάλυση Θοδωρής και Μαρία - Η ατάκα που του είπε και τον άφησε άφωνο

Κατά το ήμισυ ήταν τελειωμένη υπόθεση...αυτός ήθελε!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Love Island»(4/10): Βαρέσανε διάλυση Θοδωρής και Μαρία - Η ατάκα που του είπε και τον άφησε άφωνο

Όλα τα έχει και το αποψινό 4/10 επεισόδιο του Love Island στον ΣΚΑΙ. Τσακωμούς, ζήλιες, φιλιά, αλλά και έναν άδοξο χωρισμό, αυτόν μεταξύ του Θοδωρή και της Μαρίας. Της ξανθιάς παίκτριας δεν της έβγαινε το ειδύλλιο για αυτό και είπε να το λήξει μια ώρα αρχύτερα, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν τον βλέπει ερωτικά.

Από την άλλη παρά το γεγονός ότι το ματάκι του Κόρκα παίζει με την Ιωάννα, φαίνεται να υπάρχει χημεία με την Κλαούντια, αφού αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά σε όλους, ενώ το βράδυ κοιμήθηκαν και αγκαλίτσα στο ίδιο κρεβάτι(δείτε πλάνα).

H Μαρία ανακοινώνει στον Θοδωρή την απόφασή της

Σαν φίλο βλέπει τον Θοδωρή η πληθωρική Μαρία, με τον ίδιο να γελά, ωστόσο να σέβεται την απόφασή της. Πίσω από τις κάμερες βέβαια είπε άλλα, αφού δεν φαίνεται να συμφωνεί με το γεγονός ότι έβγαλε συμπεράσματα για αυτόν μέσα σε πέντε μέρες που βρίσκονται στην Τενερίφη.

Τα tweets πήραν φωτιά μετά τα ακροβατικά του Θοδωρή

Ο Θοδωρής Κοντολέων, ήταν μέχρι σήμερα ζευγάρι με τη Μαρία Αστόγλου, ωστόσο η συμβίωσή τους δεν πήγε πολύ καλά στο επεισόδιο στην 1/10. Όπως είπε, απλώνεται πάρα πολύ στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην χωράει εκείνος να κοιμηθεί. Μάλιστα, έδειξε και τον τρόπο που η Μαρία απλώνει τα πόδια της στον ύπνο της.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν απευθείας θέση προκειμένου να σχολιάσουν με τον πιο επικό τρόπο όσα παρακολούθησαν καθώς χάρισε την πιο επική στιγμή.