Ανατροπή με την πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» - Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Ανατροπή με την πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» - Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία

Φαίνεται πως το "Ράδιο Αρβύλα" προετοιμάζεται να βγει στον αέρα πιο νωρίς από ποτέ καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρεύσει, τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και η παρέα του είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω στη συχνότητα του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το "Ράδιο Αρβύλα"

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1

Φυσικά, οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ωστόσο η ατρόμητη παρέα πρόκειται να επιστρέψει στα μέσα του Οκτώβρη ανατρέποντας όλα τα σενάρια που τους ήθελαν να ξεκινούν τον Νοέμβρη.

Μάλιστα, αυτή τη τηλεοπτική χρονιά πρόκειται να τους δούμε σε αλλαγή ζώνης καθώς θα είναι στις 20.00-21.00 ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι επίσημο.

Υπέρογκο το ποσό της αποζημίωσης - Σε ποιον κατέλαβαν χιλιάδες ευρώ οι Ράδιο Αρβύλα

Στο δικαστήριο είχε οδηγηθεί πριν χρόνια η παρέα των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ πότε θα κάνουν πρεμιέρα) με αφορμή την προβολή ενός βίντεο και τα σχόλια που ακολούθησαν από τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Η αποζημίωση των Ράδιο Αρβύλα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος