Love Island: Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; - Έρχεται η πρώτη αποχώρηση στο επόμενο επεισόδιο

Πολλοί οι singles στην Τενερίφη...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Love Island: Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; - Έρχεται η πρώτη αποχώρηση στο επόμενο επεισόδιο

Δεν κρατήθηκε και την έριξε την βόμβα της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αποψινό 6/10 επεισόδιο στο Love Island. Οι singles έγιναν πολλοί στο νησί και εφ' όσον δεν είναι αποφασισμένοι να ζευγαρώσουν, υπάρχει ένας παίκτης που θα πάει σπίτι του από το επόμενο επεισόδιο, αφού οι κανόνες του παιχνιδιού είναι σαφείς.

Όπως είδαμε πάντως τίποτα δεν είναι σταθερό, αφού παρά τα νέα ζευγαράκια που δημιουργήθηκαν(δείτε εδώ) και (εδώ), είχαμε επικούς καυγάδες από άτομα που ήταν μέσα στα μέλια της προηγούμενες μέρες, όπως η οπτασία με τον Λουσάι. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να είναι ήσυχος ούτε για τον ίδιο, ούτε για το ταίρι του, αφού όλα θα αλλάξουν από βδομάδα.

H ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τους το ανακοίνωσε, τους άφησε σύξυλους και αποχώρησε!

Σε αναταραχή τα ζευγάρια

Μάτι τους βρήκε απόψε(6/10) στο Love Island, αφού όλα τα ζευγάρια με εξαίρεση τον Κόρκα, που ζει τον έρωτά του με την Ιωάννα, τσακώνονται ασύστολα. Και εκεί που φαινόταν ότι κάποιοι έχουν βρει το ταίρι τους, μάλλον θα δούμε πολλές ανατροπές, αφού όπως προανήγγειλε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα ζευγάρια πρόκειται να ξαναλλάξουν.

Ήδη από χθες είχαμε τον καυγά του Γιώργου Γεωργίου με την Αναστασία που σήμερα φούντωσε ακόμα περισσότερο, ενώ είχαμε και ένα νέο ζευγαράκι τον Αργύρη με την Μαρία Αστόγλου.

Από τη μία είχαμε τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα να τσακώνονται επειδή η Χριστίνα βρέθηκε μπροστά την ώρα που ο Λουσάι άλλαζε εσώρουχο. Στη συνέχεια εκείνη του κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, θεωρόντας ότι βγάζει ανασφάλειες που η ίδια δεν μπορεί να αντέξει.

Στη συνέχεια είχαμε άλλον ένα τσακωμό της Αναστασίας με τον Γεωργίου με την ίδια να μην αντέχει τις ζήλιες του. Και αφού δεν ήθελε αυτή μία, ο Γεωργίου δεν ήθελε δέκα, για αυτό και την παράτησε στα κρύα του λουτρού και έμειναν και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ο καυγάς όμως που δεν περιμέναμε ήταν του Αλέξανδρου Λουτσάι με την οπτασία, που ήταν μέσα στα ''μέλια''. Εκείνος της είπε ότι κάτι συμβαίνει και δεν νιώθει θερμότητα μεταξύ τους και εκείνη παρεξηγήθηκε και του είπε ότι κάνει θεατρινισμούς μπροστά στις κάμερες.