Μην αρχίζεις την μουρμούρα 7/10: Ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο δεν προμηνύει τίποτε καλό

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα 7/10: Ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζει την μουρμούρα» είναι ξεκάθαρα μια από τις αγαπημένες καθώς είναι πάνω στον αέρα 10 χρόνια πλέον. Μάλιστα, οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Μάλιστα, σας έχουμε "δυνατό" spoiler - δείτε εδώ αναλυτικά.

Τι θα δούμε στο αποψινό (7/10) επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 69.

Ο Άγγελος και η Βέλη είναι εξαντλημένοι κι αποφασίζουν να πάρουν ένα ρεπό για λίγες ώρες. Ποιος όμως θα κρατήσει το παιδί; Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο Παπαναστάσης αποφάσισε να του μιλήσει και αγωνιά τι θα του πει για τη μετάθεση. Όμως ο Παπαναστάσης έχει άλλα στο μυαλό του.

Ο Μηνάς είναι πολύ θυμωμένος με τον Βαγγέλη. Κι όταν απειλεί ότι, αν δεν φύγει εκείνος, θα φύγει ο ίδιος, η Βούλα νομίζει ότι τους κάνει κόνξες. Ο Μηνάς όμως εξαφανίζεται κι ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο δεν προμηνύει τίποτε καλό... Η Σοφία και ο Χάρης δε θέλουν να ξέρουν το φύλο του παιδιού. Ο Μπάμπης όμως θα κάνει τα πάντα για να μάθει και μπορεί και να το καταφέρει.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 01.

Ο Άγγελος και η Βέλη δίνουν στο μωρό μια μπλούζα του Κανάτη για να το ηρεμήσουν. Όμως ο Κανάτης δείχνει να μη θέλει να μοιραστεί αυτή τη μπλούζα... Η Καίτη ζηλεύει που η Μένη καλοπερνάει με τον Παπαναστάση στην Ιταλία και βλέπει όλο καινούργια πράγματα. Ο Ηλίας αποφασίζει να της κάνει έκπληξη ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο. Όμως η Καίτη του κάνει μεγαλύτερη έκπληξη!

Η Βούλα-πιστεύει στην αθωότητα-του Βαγγέλη, σχετικά-με μια πρόσφατη κλοπή, αλλά ο Μηνάς είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο λαδοπόντικας. Είναι όμως;... Η Ξένια κάνει εκπομπή με θέμα ««τα πρότυπα ομορφιάς, όμορφα καίγονται». Η Λίλα όμως της αλλάζει την γνώμη...