Love Island highlights 8/10: Κλάματα, εντάσεις και ο νέος παίκτης που εισέβαλε στην βίλα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / loveislandgr
instagram / loveislandgr

Ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 8/10 και βλέπουμε πως μέρα με την μέρα οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στα ζευγάρια πληθαίνουν.

Τα 8/10 highlights του Love Island

Σε αναστάτωση η βίλα μετά την αποχώρηση του Θοδωρή - Κλάματα και τσακωμοί μετά το recoupling

Τεταμένο είναι το κλίμα στη βίλα του Love Island, μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Κοντολέων, αφού σχεδόν κανείς δε φαίνεται ευχαριστημένος με το ζευγάρι του μετά το recoupling στο χθεσινό 8/10 επεισόδιο. Γιώργος Γεωργίου και Ιωάννα Τζανή κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ενώ ο Κόρκας δηλώνει ότι δε θέλει να βλέπει την Κλαούντια στα μάτια του μετά το χουνέρι που του έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι Κλαούντια και Κόρκας είχαν υπάρξει ζευγάρι, ωστόσο έσπασαν. Στη συνέχεια ο Κόρκας επέλεξε για ταίρι του την Ιωάννα, με τους δυο τους να τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Έλα όμως που η Κλαούντια είχε άλλα σχέδια, αφού για να εκδικηθεί την Ιωάννα διάλεξε για ταίρι της τον Κόρκα, με τις δυο κοπέλες να κοντεύουν να πιαστούν μαλλί με μαλλί(δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ιωάννας).

Γεωργίου και Ιωάννα στο πρώτο τους βράδυ ως ζευγάρι έβαλαν τα κλάματα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, αφού ο ένας είναι δυσαρεστημένος με την Αναστασία και η Ιωάννα κλαίει για τον Κόρκα που της τον έφαγε η Κλαούντια. Ο Γεωργίου πάντως είτε single είτε σε σχέση δε φαίνεται ότι θα κοιμηθεί με ταίρι κάποια στιγμή.

Ο Αργύρης από την άλλη έχει σπαστεί με την Μαρία Αστόγλου, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν η επιλογή του εκείνη δε φαίνεται να του δίνει το πράσινο φως και παραμένει λίγο ψυχρή μαζί του.

Αυτός είναι ο νέος παίκτης που έκανε την είσοδό του

Ένας νέος παίκτης έκανε την είσοδό του στο ριάλιτι γνωριμιών προκειμένου να ταράξει τις ισορροπίες.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος έρχεται από την Αθηνά, είναι πρωταθλητής windsurf και δήλωσε συμμετοχή στο “Love Island” για να κάνει νέες γνωριμίες.

Οι παίκτες βρήκαν τον Παναγιώτη να κάθεται στον κήπο της βίλας και αμέσως πήγαν κοντά του για να τον γνωρίσουν και να μάθουν ποιος είναι.