Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Εκατομμυριούχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η εκπομπή που παίρνει την θέση του

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Εκατομμυριούχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η εκπομπή που παίρνει την θέση του

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγες μέρες η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ πότε) οι οποίοι έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα θα παίζουν στη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.

Τι συμβαίνει με τον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, το καθημερινό παιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που κράτησε επάξια τα ηνία της ζώνης των 20:00 με υψηλές τηλεθεάσεις και έχοντας απέναντι ισχυρό ανταγωνισμό με νέα προϊόντα, θα "ξεκουραστεί" για τους επόμενους μήνες και θα βγει πάλι αέρα την άνοιξη του 2023, καθώς η εναλλακτική σκέψη που ήθελε τον Εκατομμυριούχο να μετακινείται το Σαββατοκύριακο δεν φαίνεται τελικά να κερδίζει έδαφος.

Μάλιστα, έχει πάει έγκριση από τον ΑΝΤ1 με επιπλέον 100 επεισόδια, τα οποία ήδη γυρίζονται με στόχο να προβληθούν σε λίγους μήνες.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε στις 13/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην φετινή του τηλεοπτική επιστροφή αλλά και στο πως θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του στην τηλεόραση.

«Είναι 7η χρονιά για το The 2night Show, παράξενος αριθμός. Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με αυτή την εκπομπή, να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή. Το τέλος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα. Κάθε Σεπτέμβρη μηδενίζει το κοντέρ.

Λες 30 χρόνια γιατρός, πολύ καλός γιατρός. Ο παρουσιαστής 30 χρόνια λες πάλιωσε. Δεν μου αρέσει στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές οι παρουσιαστές να κάθονται. Αγαπάω την τηλεόραση γιατί είναι αγάπη. Και να με πληγώσει το δικαιούται» είπε ακόμα για την πολύχρονη σχέση του με τη μικρή οθόνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.