Asia Express highlights 9/10: Ανατροπή στην αποχώρηση! Ποιο ζευγάρι έφυγε...

Άλλους περιμέναμε άλλοι έφυγαν τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights 9/10: Ανατροπή στην αποχώρηση! Ποιο ζευγάρι έφυγε...

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Asia Express καθώς το βράδυ της Κυριακής 9/10 σημειώθηκε ακόμα μια αποχώρηση που τάραξε λίγο της ισορροπίες.

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα highlights του επεισοδίου!

Τι είδαμε το βράδυ της Κυριακής 9/10 στο Asia Express

Το απίθανο περιστατικό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster στον αγώνα δρόμου

Tην Κυριακή 9/10,τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα δρόμου που θα καθόριζε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Δεδομένου ότι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν την πολυπόθητη ασυλία, οι υπόλοιποι τρέχουν και δεν φτάνουν για την παραμονή τους!

Ψάχνοντας για μέσο που θα τους έφτανε γρήγορα στον προορισμό τους ο Fipsterr και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσαν πάνω σε μία παρέα Αυστραλών, και για καλή τους τύχη, όχι μόνο ήξεραν αγγλικά, αλλά τους κέρασαν και μία μπύρα πριν ξεκινήσουν με το πολυτελές αυτοκίνητο του οδηγού!

«Πριν μπούμε στο αμάξι έρχονται και οι μπύρες, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων έκπληκτος!

Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδη και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα

Αρκετά απαιτητική ήταν η δοκιμασία του Asia Express στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 και η τύχη δεν χαμογέλασε σε όλους όπως στον Βασάλο και τον Fipster, καθώς έπρεπε να κάνουν έναν τεράστιο αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Η πρώτη δοκιμασία με το μάζεμα του αλατιού, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα ζευγάρια, τα οποία αντιμετώπισαν πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, μιας και τα δοχεία που έπρεπε να βάλουν το αλάτι ήταν βαριά και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα!

Στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια λοιπόν, η δυσκολία ήταν τεράστια καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τα δοχεία με το αλάτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους, αφού δεν μπορούσαν να συνεργαστούν όπως έπρεπε, και ο Γιώργος της μίλησε έντονα! Στο τέλος όμως της ζήτησε συγγνώμη, και συνέχισαν ξέγνοιαστοι το ταξίδι τους με στόχο την νίκη!

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Η νέα πρόκληση που τους ανέθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και ζόρισε αρκετά τα ζευγάρια του διαγωνισμού. Προορισμός τους αυτή τη φορά η παραθαλάσσια, τουριστική ζώνη της χώρας, την Phnom Penh. Και ενώ περιμέναμε να δούμε άλλους να αποχωρούν εν τέλει οι παίκτες που τερμάτισαν τελευταίοι ήταν ο Χρήστος και ο Στέλιος αποχαιρετώντας το ταξιδιωτικό ριάλιτι.

Πριν φύγουν έδωσαν τα μενταγιόν που είχαν κερδίσει – καθώς αποτελούν μέρος του επάθλου – στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στον Fipster, με τους οποίους είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι.