Σασμός (12/10): «Εγώ τον σκότωσα...» - Ανατροπή με τον δολοφόνο του Άγγελου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (12/10): «Εγώ τον σκότωσα...» - Ανατροπή με τον δολοφόνο του Άγγελου

Το χθεσινό 11/10 επεισόδιο του Σασμού κατάφερε να ξεχωρίσει με το ειδύλλιο του Λευτέρη και της Θεοδώρας (δείτε τα tweets), το αποψινό 12/10 ωστόσο πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω μετά την σύλληψη του δολοφόνου του Άγγελου.

Οι σημερινές 12/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 15.

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Στο ρόλο του Ευθύμη, ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Επιστρέφει στην σειρά όνομα "φωτιά"

Το πρωί της Τρίτης (11/10) στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο ηθοποιός, Τάσος Νούσιας ο οποίος αναφέρθηκε και για την σειρά, «Σασμός» όπου έχει καθηλώσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό καθώς δεν υπάρχει ημέρα που να μην σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει με τον ρόλο του "Στεφανή" στην αγαπημένη σειρά του ALPHA φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι.

«Μου είπαν ότι θα επιστρέψω σαν όνειρο ή όραμα στον Σασμό, περιμένω, θα δούμε. Η “Μάγισσα” θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν οπότε αν γίνει αυτό με τον Σασμό θα γίνει νωρίτερα».