Εκτός MEGA απόψε 12/10 η σειρά Γη της Ελιάς - Ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής

Αυτός είναι ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός MEGA απόψε 12/10 η σειρά Γη της Ελιάς - Ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής

Απόψε 12/10 η σειρά Γη της Ελιάς δεν θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA και το κανάλι έβγαλε σχετική ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες. Ένα άλλο πρόγραμμα πρόκειται να μπει στη θέση της, με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη η prime time ζώνη του σταθμού.

Συγκεκριμένα, στις 21:00 θα προβληθεί ελληνική ταινία, στις 21:30 Pre Game: Μπαρτσελόνα - Ίντερ, ενώ στις 22:00 ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Ίντερ.

Να δούμε λοιπόν πως θα διαμορφωθεί απόψε η τηλεθέαση, μιας και η Γη της Ελιάς σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και είναι από τα πιο δυνατά προγράμματα της prime time ζώνης.

Η ανακοίνωση του MEGA για το πρόγραμμα την ώρα της Γης της Ελιάς

Μια συναρπαστική και καθοριστική ποδοσφαιρική βραδιά έρχεται ζωντανά στο MEGA την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 22:00. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ στο Καμπ Νου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League και ο ηττημένος του αγώνα δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι νίκησε στο Μιλάνο με σκορ 1-0 και έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Ο Τσάβι και ο Λεβαντόφσκι θα πρέπει να νικήσουν και με διαφορά τερμάτων για να κυνηγήσουν την πρόκριση στη φάση των «16». Πρόκειται για ένα ντέρμπι «ζωής ή θανάτου» χωρίς περιθώρια για απώλειες. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Αμέσως μετά, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, στην Post-Game εκπομπή, παρουσιάζουν όλα τα ματς της αγωνιστικής και τα σενάρια για τις προκρίσεις στους ομίλους.

Το MEGA φέρνει, κάθε Τετάρτη, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ελεύθερα στις οθόνες μας.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 24

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο.

Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της. Με τον Νίκο Γαλανό.