Love Island: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωσή της - Αποχώρησε οικειοθελώς για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island:

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island. Όπως παρακολουθήσαμε το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ καθώς ο Γιώργος Κόρκας αποχώρησε από το ριάλιτι. Ωστόσο. δεν ήταν ο μόνος που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τζανή η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά μαζί του, ανακοίνωσε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και η ίδια από το Love Island καθώς θεωρεί πως είναι σωστό να δοκιμάσει ό,τι έχτισε μαζί του και έξω από το παιχνίδι. Φυσικά, οι περισσότεροι συγκινήθηκαν με την απόφασή της μιας και δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Η αποχώρηση της Ιωάννας Τζανή από το Love Island

Αντί να το ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ το ανακοίνωσε ο ALPHA - Κόβεται πρόωρα το...

Μια άσχημη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου για ένα πολυσυζυτημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, που αντί να το ανακοινώσει το ίδιο το κανάλι, τελικά το ανακοίνωσε ο ALPHA σήμερα 13/10 το πρωί.

Ένα αγαπημένο - ειδικά για το twitter - πρόγραμμα κόβεται οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει.

Δείτε στο TV-24.gr για ποιο πρόγραμμα μιλάμε.