Love Island Highlights (13/10): Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι από άλλο ριάλιτι

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island Highlights (13/10): Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι από άλλο ριάλιτι

Το επεισόδιο της Πέμπτης 13/10 στο Love Island τα είχε όλα. Μετά τον Γιώργο Κόρκα αποφάσισε να φύγει με την θέλησή της από το παιχνίδι άλλη μία διαγωνιζόμενη, η οποία προσέφερε μερικά "ενδιαφέροντα" πλάνα στο κοινό, ενώ στο τέλος διάλεξε και το ταίρι της.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο Love Island την Πέμπτη 13/10

"Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωσή της - Αποχώρησε οικειοθελώς για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island. Όπως παρακολουθήσαμε το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ καθώς ο Γιώργος Κόρκας αποχώρησε από το ριάλιτι. Ωστόσο. δεν ήταν ο μόνος που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τζανή η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά μαζί του, ανακοίνωσε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και η ίδια από το Love Island καθώς θεωρεί πως είναι σωστό να δοκιμάσει ό,τι έχτισε μαζί του και έξω από το παιχνίδι. Φυσικά, οι περισσότεροι συγκινήθηκαν με την απόφασή της μιας και δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Την γνωρίσαμε στο Power of love και έκανε "ντου" στο Love Island - «Είναι αγνώριστη από την πλαστική»

Οι εξελίξεις στην βίλα του Love Island "τρέχουν" με γοργούς ρυθμούς μιας και μετά από τους δυο παίκτες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, σειρά είχε να μπει ένα ακόμη άτομο το οποίο είναι αποφασισμένο να φέρει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Καραγιάννη είναι εκείνη οποία μπήκε στο Love Island. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση μιας και την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή στο Power of love όπου είχε καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter έστησαν κανονικό πάρτι μιας και οι παλιοί θυμούνται πολύ καλά.

Έχει γίνει viral το απρεπές πλάνο στο Love Island - Ξέχασαν να το κόψουν στο μοντάζ

Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η Ιωάννα Τζανή ήταν η δεύτερη παίκτρια η οποία ανακοίνωσε πως φεύγει από το ριάλιτι.

Ωστόσο, μιας και οι εξελίξεις και ανατροπές δεν έχουν τέλος στην βίλα σειρά είχε μια ακόμη άφιξη που άφησε τους πάντες άφωνους. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη την οποία την είχαμε γνωρίσει για αρχή μέσα από την συμμετοχή της στο Power Of love.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι ένα απρεπές πλάνο το οποίο η παραγωγή όπως φάνηκε ξέχασε να κόψει στο μοντάζ καθώς την στιγμή που η παίκτρια παρουσίαζε τον εαυτό της, το μαγιό είχε πέσει αρκετά από το στήθος της με αποτέλεσμα να φανεί η ρόγα.

Απρεπές πλάνο στο Love Island

«Δεν θέλω κάποιον πιο...» - Αν και απαιτητική, η Τζούλια Καραγιάννη επέλεξε το ταίρι της

Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος του. Φυσικά, οι ανατροπές δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά καθώς όπως είδαμε οι αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις ήταν το κύριο γεγονός.

Φυσικά, η άφιξη της Τζούλιας Καραγιάννη δεν έμεινε σε κανέναν απαρατήρητη καθώς τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να την σχολιάσουν.

Ωστόσο, η ίδια στο τέλος έπρεπε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι της, αφού πρώτα πέρασε από μια συνέντευξη τα αγόρια της βίλας προκειμένου να δει ποιος είναι στα γούστα της. Τελικά αυτός που της κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον ήταν ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος.