J2US highlights 15/10: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε! Η νέα είσοδος και ο "έξαλλος" χορός του Άγγελου Μπράτη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US highlights 15/10: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε! Η νέα είσοδος και ο

Το βράδυ του Σαββάτου 15/10 στον ALPHA το Just the 2 of Us ξεκίνησε για μια ακόμη φορά με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται κριτές και τηλεθεατές όπως μόνο αυτός ξέρει!

Τα 15/10 highlights του J2US

Εμφανίστηκε μέσα σε ένα γιγάντιο κάστρο και προκάλεσε "χαμό" ο Κοκλώνης

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό μέσα σε ένα γιγάντιο κάστρο όπου πλαισιωνόταν από χορευτές και χάρισε ένα απολαυστικό θέαμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές πως στο δεύτερο live θα τραγουδήσει αρκετά χαρίζοντας κέφι σε όσους το παρακολουθούν.

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Νικολάου με Πορφυράκη; - Οι αινιγματικές δηλώσεις τους

Στην σκηνή ανέβηκαν ο Βασίλης Πορφυράκης με την Ματίνα Νικολάου όπου είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Μετά το τέλος του act τους ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τους "πειράξει" λίγο καιώς ρώτησε χαρακτηριστικά τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί ακόμη. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου αρκεστηκα να πει «Εγώ πρέπει πρώτα να παντρέψω την Βάνια και μετά θα παντρευτώ εγώ. Πρέπει πρώτα να πάρει σειρά η Βάνια». Από την άλλη, ο Βασίλης Πορφυράκης ανέφερε:«Είναι μικρή ακόμα».

Μπήκαν στο 2ο live και είναι πλέον φαβορί - Το νέο ζευγάρι στο J2US που έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Φυσικά, οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως το 2ο live του μουσικού show καθώς ήθελαν να δουν ποιο ζευγάρι θα έκανε την επική "εισβολή". Ο λόγος φυσικά για τον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Μελίνα Μακρή.

Όπως παρακολουθήσαμε ο ανταγωνισμός είναι 100% μεγάλος μιας και τα έδωσαν όλα για όλα στην σκηνή με αποτέλεσμα η κριτική επιτροπή να τους αποθεώσει για τα καλά με το act τους. Όπως φάνηκε, θα μπορούσαν να θεωρηθούν το φαβορί του show.

Θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη

Σειρά είχε το ο Άγγελος Μπράτης με την Σαμπρίνα όπου ερμήνευσαν το γνωστό hit «Tranquila».

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter έδωσαν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν την εμφάνιση του ζευγαριού. Φυσικά, ο γνωστός σχεδιαστής τα έδωσε όλα για όλα κάτι που δίχασε για τα καλά τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους χρήστες μιας και υποστήριξαν πως η Σαμπρίνα ίσως και να νιώθει άβολα.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Ο λόγος για την Σοφία Αρβανίτη και τον Γιάννη Κατινάκη που είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχωρεί από το φετινό J2US.