Μαύρο Ρόδο (16/10): Θα "λυγίσουν" οι τηλεθεατές! Απόψε θα προβληθεί η σκηνή που περίμεναν όλοι

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρο Ρόδο (16/10): Θα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Μαύρο Ρόδο η οποία έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές οι οποίοι μέσα από το twitter αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές. Απόψε 16/10 λοιπόν, θα προβληθεί η σκηνή που περιμέναμε όλοι.

Οι σημερινές 16/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 06.

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου. Ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Η Αυξεντία μαθαίνει ότι η Ηγουμένη σκοπεύει να δώσει τα κτήματα στην Παλιόβρυση προς εκμετάλλευση. Ο Βίκος αιφνιδιάζει τον Θέμη.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο "Μαύρο Ρόδο” είναι πολύ...» - Η αποκάλυψη του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως έχει κεντρίσει για τα καλά την προσοχή των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά -δείτε εδώ αναλυτικά. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα της σειράς που έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό είναι και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τον ρόλο του στην σειρά αλλά και πόσο απέχει με τον πραγματικό του χαρακτήρα.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα.

Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει. Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».