Το Κόκκινο Ποτάμι (16/10): Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ' ένα ύποπτο καφέ αμάν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Κόκκινο Ποτάμι (16/10): Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ' ένα ύποπτο καφέ αμάν

Με αγωνία αναμένουν οι τηλεθεατές το αποψινό 16/10 επεισόδιο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι στο OPEN, το οποίο στην πρεμιέρα του έκανε χαμό στο twitter από τα πρώτα λεπτά (δείτε εδώ τα κορυφαία tweets). Σήμερα, ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής.

Οι σημερινές 16/10 εξελίξεις της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Επεισόδιο 03.

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ' ένα ύποπτο καφέ αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία... Ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για το Κόκκινο Ποτάμι

Το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά και για την κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματά του.

Δήλωσε, πιο συγκεκριμένα, πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό του το βήμα και ανυπομονεί να το δει και ο κόσμος, διότι θεωρεί πως η δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη είναι εξαιρετική και θα κάνει τεράστια επιτυχία και αυτός ο κύκλος του σίριαλ (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο ίδιος). Όσον αφορά την κόρη του, βέβαια, εξήγησε πως όσο κι αν την αγαπάει και την στηρίζει είναι αυστηρός μαζί της.

«Μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το "Κόκκινο Ποτάμι". Ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Όποιος το δει θα μάθει και ιστορία γιατί φτάνει μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή. Στον Μανούσο Μανουσάκη έχω πολλή εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει!», είπε αρχικά.

Εξήγησε, μάλιστα και για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer: «Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Έχω σχέση με τη μουσική και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως. Το ζόρι ήταν το καπέλο που φορούσα. Με είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει τον Σαββόπουλο και μετά. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα ότι ήμουν ο τσολιάς».

«Δεν έχω να της πω πολλά πράγματα, είναι ο τρόπος που μεγάλωσε. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Είμαι πάντα αυστηρός! Όταν βλέπω κάτι, βλέπω πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά», κατέληξε.