GNTM 5: «Είσαι ανάλατη» - Χαμός με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Ζωή για την φωτογραφία της

«Δεν θα μπορέσεις να πας μακριά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Είσαι ανάλατη» - Χαμός με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Ζωή για την φωτογραφία της

Χαμό προκάλεσε στο αποψινό 17/10 πλατό του GNTM 5 η φωτογραφία της Ζωής, καθώς και όλοι οι κριτές συμφώνησαν ότι η φωτογραφία δεν ήταν καλή, αλλά υπήρξε διαφωνία για τις δυνατότητες της κοπέλας στον χώρο του μόντελινγκ.

Το επίδοξο μοντέλο στο σετ έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, ωστόσο η λήψη που είδε η κριτική επιτροπή δεν ήταν καθόλου καλή. Μετά το... ραπάρισμα των κοριτσιών και κατά την διαδικασία μάλιστα της κριτικής, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι την κατάπιε το headpiece που φορούσε στο κεφάλι της, ενώ η πόζα της ήταν πολύ στατική, κάτι που δεν ταίριαζε με το concept.

Η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει "ανάλατη": "Θέλεις να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες; Αν θέλεις να είναι ανάλατες οι φωτογραφίες σου είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να πας μακριά...", της είπε ενοχλημένη.

Χαμός με την φωτογραφία της Ζωής στο GNTM 5

Λίγα λόγια για την Ζωή Ιωαννίδου

Με καταγωγή από την Κύπρο και την Αλβανία η 26χρονη Ζωή εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο στην Κύπρο ενώ έχει κάνει δουλειές και στο Λονδίνο. Έχει σπουδές στη μουσική που, όπως λέει, είναι το πάθος της ενώ απολαμβάνει να παίζει πιάνο αλλά και να γράφει μουσική. Το GNTM για εκείνη είναι μία ευκαιρία να δει μια μεγαλύτερη αγορά μόδας, να μάθει περισσότερα πράγματα και να δημιουργήσει μελλοντικές συνεργασίες ενώ ελπίζει να αφήσει τη δική της νότα στον διαγωνισμό.

MOTTO: “Work hard, dream big”